Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Και με τον κλέφτη και με το νοικοκύρη η δημοτική παράταξη του Κακλαμάνη



Ο κ. Φούχτελ, εντεταλμένος από την καγκελάριο Μέρκελ, ήρθε στην χώρα μας  να προωθήσει της γερμανικές «μπίζνες» στην τοπική αυτοδιοίκηση, στηρίζοντας την ιδιωτικοποίηση και το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας της. Κύριος φορέας προώθησης αυτών των σχεδίων είναι η συσταθείσα «Γερμανική Συνέλευση».  
Οι δηλώσεις του ότι «στην Ελλάδα 3.000 κάνουν τη δουλειά που στη Γερμανία κάνουν 1.000» και ότι η «η Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι ένας θησαυρός που πρέπει να εκμεταλλευτούμε» αποδεικνύουν του λόγου του αληθές. Τα σχέδια τους δεν είναι παρά να εκμεταλλευτούν πηγές ενέργειας, την διαχείριση των απορριμμάτων, τον τουρισμό και κάθε κοινωνική πολιτική στην αυτοδιοίκηση.
Αυτό που μας εντυπωσιάζει, είναι ότι οι φερόμενοι «υπερασπιστές των εργαζομένων και της τοπικής αυτοδιοίκησης», όπως ο κ. Νίκος Βαφειάδης της παράταξης του κ. Κακλαμάνη, είναι αυτοί που συμμετέχουν και επεξεργάζονται τέτοια σχέδια ως μέλη της «Γερμανικής Συνέλευσης» από τον δήμο Αθηναίων.
Η Ανοιχτή Πόλη καλεί την δημοτική αρχή να μην συνάψει κανένα πρωτόκολλο συνεργασίας με αυτή την εταιρεία και να παραμείνει μακριά από την συμμετοχή της σε προγράμματα ξεπουλήματος του δήμου σε Γερμανικής εμπνεύσεως συμφέροντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου