Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Επανίδρυση του ΠΑΣΟΚ επιχειρεί ο Ευ. Βενιζέλος


venizelos banner

Κεραυνό έριξε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευ. Βενιζέλος στο Κοινοβουλευτικό του Εκπρόσωπο Μιχάλη Χρυσοχοΐδη σε συνάντηση που είχε μαζί του: «Μιχάλη δεν θα σε προτείνει για υπουργό στον αναμενόμενο ανασχηματισμό, θα προτείνω νέους βουλευτές».
Ανάλογη προειδοποίηση εστάλη και στον Α. Λοβέρδο, ενώ διεμήνυσε σε Πάγκαλο, Διαμαντοπούλου, Λοβέρδο, Σκανδαλίδη, Χρυσοχοΐδη ότι στο νέο ΠΑΣΟΚ δεν έχουν καμία θέση.
Τα πουλέν του κ. Βενιζέλου είναι πλέον οι Φίλιππος Σαχινίδης, Γιάννης Μανιάτης, Εύη Χριστοφιλοπούλου, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, Πάρις Κουκουλόπουλος, Συμεών Κεδίκογλου, Θάνος Μωραΐτης και Κώστας Τριαντάφυλλος, οι οποίοι θα προταθούν στον πρωθυπουργό κ. Σαμαρά για υπουργοί.
Ο κ. Βενιζέλος απέκλεισε το ενδεχόμενο να παραιτηθεί από την ηγεσία του κόμματος και είπε σε συνεργάτες του ότι θα δεχθεί την πρόταση (αν γίνει) να αναλάβει την αντιπροεδρία της κυβέρνησης.
Οι βαρόνοι του κόμματος Σκανδαλίδης, Λοβέρδος, Διαμαντοπούλου, Χρυσοχοΐδης και εμφανίζονται ειρωνικοί στα σχέδια Βενιζέλου. Ένας μάλιστα από αυτούς είπε στο spirospero.gr, αφού του έθεσε υπ’ όψιν τα σχέδια του κ. Προέδρου του ΠΑΣΟΚ «Και μετά ξύπνησε…».

http://www.spirospero.gr/, 14/11/2012

Έλεος ρεεεεεεεεεεεεεε. ΦΤΑΝΕΙ. Ποιο Πα-ΣΟΚ; Αυτό που μαζί με τα συνεταιράκια του ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΑΝ τους Έλληνες και στη συνέχεια τους έβαλαν ΠΩΛΗΤΗΡΙΟ; Σας λέει κάτι η λέξη ...
Τ Ε Λ Ο Σ; 

Δ.Χ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου