Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

ΕΠΕΙΔΗ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΚΡΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ - ΑΚΟΜΑ - ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΑ ΒΑΛΑΜΕ ΜΟΝΟ ΗΧΗΤΙΚΑ ΔΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ LOCAL TV ΤΗΝ ΦΟΒΕΡΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΣ ΤΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ!!!!




Αν δεν έχετε λεφτά για ενοικίαση κωμωδίας από το video club δείτε το όλο. Είναι MNHMEIO βερμπαλισμού για αρκετούς.

Αν βαριόsαστε δείτε στο 1.19.50 τον πρόεδρο να διαβάζει το ΟΜΟΦΩΝΟ συμπέρασμα της συνεδρίασης, την ώρα που ακούγονται διάφορες αποριμένες φωνές συμβούλων να λένε: "Μα δεν ...", "μήπως ..."κλπ και η κα Γκότση να χαίρεται: "ΩΡΑΙΑ, ΟΜΟΦΩΝΑ"!

Το βίντεο τελειώνει με Αλέκο Βαρβέρη να ρωτάει: "με εκείνη την Δευτέρα τι θα γίνει;". (την απάντηση ακούστε την από το ηχητικό μας γιατί την έκοψε το βίντεο).

ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΕΤΕ, ΚΕΡΝΑΜΕ ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ !

Αύριο θα σας διασκεδάσουμε με άλλη παράσταση.

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ:

1. Σε όσους είπαν εχθές στους εργαζόμενους ΑΛΛΑ, περί απόφασης κατάληψης την Δευτέρα ...  ΔΗΜΗΤΡΗ.

2. Σε όσους τεθούν σε διαθεσιμότητα για να ξέρουν ότι ΚΑΝΕΙΣ δεν ρίσκαρε έστω και λιγάκι κάτι από την πάρτη του για εκείνους ακόμα και για συμπαράσταση. 

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΠΕΜΕΙΝΕ ΣΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΘΑΡΗ ΝΑ ΜΗΝ ΔΟΘΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. "Εμείς τα είπαμε" θα είναι η απάντηση, "αλλά είχε σημασία να είμαστε ΟΜΟΦΩΝΟΙ" (ε βέβαια, μην βγουν οι "κολλητοί" στην σέντρα ότι ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΔΟΘΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.
Άρα ας κάνουμε πλάτες.)

3. Σε όσους εχθές διαμαρτυρήθηκαν παρέα με τον Δήμαρχο - που αρνήθηκε την απόφαση για άρνηση χορήγησης στοιχείων και τον Σ. Ανδρεόπουλο που ακόμα επιμένει ότι οι υπεράριθμοι δημόσιοι υπάλληλοι δημιούργησαν το πρόβλημα στην χώρα και όχι όσοι δεν μπορούν να δικαιολογήσουν τις καταθέσεις τους και τα Ε9 τους, στους δρόμους του Χαλανδρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου