Δευτέρα, 7 Ιανουαρίου 2013

Κάθε Τούρκος χρωστάει 3.704,20 $ και κάθε Έλληνας 40.943,57 $!!!


αρχείο λήψης

Όποιος επισκεφτεί το site του Economist, μπορεί να δει το δημόσιο χρέος όλων των κρατών του κόσμου από το 2001 μέχρι και το 2013 σε δολάρια. Επίσης εμφανίζεται και το κατά κεφαλή χρέος του κάθε ατόμου κ.λ.π.
Μην εκνευριστείτε όμως όταν δείτε ότι ο κάθε Τούρκος χρωστάει (για το έτος 2012 που μόλις έφυγε) 3.704,20 δολάρια και ο κάθε Έλληνας 40.943,57 δολάρια!!! Ας σημειωθεί ότι ο πληθυσμός της Ελλάδας που απογράφηκε είναι μικρότερος από τον αναφερόμενο στο site του Economist, άρα το κατά κεφαλήν χρέος είναι ακόμα μεγαλύτερο. 
Αυτά είναι τα αποτελέσματα ενός σάπιου και διεφθαρμένου πελατειακού και διαπλεκόμενου πολιτικού συστήματος και παρόλα αυτά, όχι μόνο είναι εδώ και συνεχίζει να μας κυβερνά τρομοκρατώντας και εμπαίζοντας το λαό, αλλά και αρπάζει εκτός από τα εισοδήματα (όσων είναι έξω από το σύστημα) και την ακίνητη περιουσία μας, μέσω της αντισυνταγματικής και παράλογης υπερφορολόγησης.
Υπάρχει όμως και κάτι χειρότερο στην όλη υπόθεση. Κανείς από εμάς δεν λέει να κουνηθεί από τον καναπέ του.
Αυτή είναι η πλήρης παράδοση ενός ολόκληρου λαού άνευ όρων.
του Πέτρου Χασάπη, http://www.olympia.gr/, 4/1/2013

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όταν οι επικεφαλής της διοίκησης του δήμου αποχωρούν εμείς δεν τους εξουσιοδοτούμε

    Κατά την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για την έκδοση του ψηφίσματος κατά της μετεγκατάστασης του ΚΑΖΙΝΟ της Πάρνηθας ο δήμαρχος ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις