Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

ΜΟΛΙΣ ΛΑΒΑΜΕ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

Το θέμα της εβδομάδας είναι χωρίς άλλο η σφράγιση των αθλητικών εγκαταστάσεων με απόφαση του   ΓΓ Αποκεντρωμένης Διοίκησης κου Καλογερόπουλου.

Το θέμα δεν είναι καθόλου της πλάκας αφού από την Παρασκευή ΟΛΟΙ οι αθλητικοί χώροι του Χαλανδρίου έχουν κριθεί ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ για να φιλοξενούν επίσημους αγώνες.

Τα σωματεία του Χαλανδρίου είναι στα κάγκελα αφού κινδυνεύουν να χάσουν την έδρα τους για το τελευταίο δίμηνο των πρωταθλημάτων.

Πριν μιλήσουμε θέλαμε να ενημερωθούμε σε βάθος, να ακούσουμεm.

Είναι αυτό που θα θέλαμε να κάνουμε πάντα, όταν κάνουμε ρεπορτάζ, αλλά όλοι στον δήμο έχουν στοιχηθεί πίσω από την αντίληψη "ΜΗΝ ΜΙΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ".

Όλοι εκτός του Ντάβαρη, για να είμαστε δίκαιοι, ο οποίος μόλις του απευθυνθήκαμε έδωσε επί τόπου εντολή στις υπηρεσίες του αθλητικού οργανισμού να μας κάνουν αναλυτική ενημέρωση.

Επισκευθήκαμε λοιπόν το "Ν. ΠΕΡΚΙΖΑΣ" και είχαμε μια πολύ ουσιαστική ΚΑΙ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ενημέρωση από υπηρεσιακούς παράγοντες και από το μέλος του Δ.Σ. Χρήστο Κιάκο, ο οποίος ήταν εκεί και προσπαθούσε να ξετυλίξει το κουβάρι.

Η υπεύθυνη παρουσίαση του θέματος θέλει χρόνο.
Οπότε δεν θα προκάνουμε για σήμερα, θα πάμε για αύριο τις λεπτομέρειες της υπόθεσης.

Επειδή όμως έχουμε ήδη γράψει κάποια πράγματα την Παρασκευή που έσκασε το θέμα θα αναφέρουμε τα κύρια σημεία εν τάχει:

1. Το μείζον θέμα είναι η πυρασφάλεια των χώρων. (λεπτομέρειες αύριο). ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟ ΚΟΣΤΟΣ κάνα 60άρι χιλιάδες ευρώ.

2. Η γραφειοκρατεία και πάλι μπερδεύει την ουσία των υποθέσεων και η επίθεση στην ΑΥΤΟδιοίκηση, με τις συνεχείς μειώσεις αρμοδιοτήτων και τα ασφυκτικά πλαίσια, την καθιστούν ουσιαστικά άχρηστη. Γιατί το λέω τώρα αυτό; Μα γιατί στο Νίκος Πέρκιζας - όπως ξέρουμε όλοι οι κάτοικοι του Χαλανδρίου - υπάρχει ένα κλειστό γυμναστήριο, ένα κολυμβητήριο και ένα γήπεδο ποδοσφαίρου.
Ε! Οι ΦΩΣΤΗΡΕΣ γραφειοκράτες έχουν ερμηνεύσει ότι ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΕΝΑ ΠΛΗΡΩΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΟ ΙΑΤΡΕΙΟ, που να καλύπτει τις ανάγκες ΣΥΝΟΛΙΚΑ του αθλητικού κέντρου, αλλά ΤΡΙΑ, ένα για το ποδόσφαιρο, ένα για το κλειστό γυμναστήριο και ένα για το κολυμβητήριο διότι κάθε χώρος θέλει ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ άρα αντιμετωπίζεται ΩΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ.

ΕΛΛΑΣ (το μεγαλείο σου βασιλεμό δεν έχει).

3. Τα καγκελάκια είναι αστείο να το συζητάμε.

4. Ο δήμος έχει κινηθεί σε χαμηλότερες από τις αναγκαίες ταχύτητες για την συμμόρφωσή του με τις ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ από το 2010 διατάξεις ασφαλείας.

5. Για το ΜΑΡΚΟΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ το θέμα είναι τελείως αλλιώς! Και θα ακούσετε αύριο τα ... κάλαντα. Γιατί ΕΚΤΙΜΩ και με αυτά που άκουσα ότι το θέμα ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ  (όπως πολλά) και τελικά ΛΥΝΕΤΑΙ ΧΑΡΗ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ!

6. ΡΕ ΨΗΛΕ (κε Γ. ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΕ): Μην τα ξαναβάλεις με τις καθαρίστριες γιατί θα τα πάρουμε! Οι καθαρίστριες ρε συ θα αναλάμβαναν την ευθύνη για να παίξει ο ΤΡΙΦΥΛΛΙΑΚΟΣ την Παρασκευή; ΠΑΣ ΚΑΛΑ;

Σας έχουμε πράγμα αδέλφια ΜΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟ (θέλουμε να πιστεύουμε) ΡΕΠΟΡΤΑΖ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΝΤΑΒΑΡΗ, ΚΙΑΚΟ και τους υπηρεσιακούς (που δεν θέλουν να αναφέρουμε τα ονόματά τους) για την ενημέρωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου