Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Δ. Καλογερόπουλος: Η μετεγκατάσταση του καταυλισμού των Ρομά Χαλανδρίου δεν θα γίνει στη ΛυκόβρυσηΜε χθεσινοβραδυνή ανακοίνωσή του ο δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης ενημερώνει επίσημα για τα όσα ειπώθηκαν στη συνάντηση των τεσσάρων δημάρχων, με τον Γ.Γ. Δημήτρη Καλογερόπουλο.


Η ανακοίνωση του δήμου
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ – ΠΕΥΚΗΣ, ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟ Γ.Γ. ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΩΝ ΡΟΜΑ (ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ)


Σήμερα 8 Απριλίου 2013 συναντήθηκαν στο γραφείο του Γ. Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής κ. Δ. Καλογερόπουλου, οι Δήμαρχοι Δημήτρης Φωκιανός, Μιλτιάδης Καρπέτας, Παντελής Βλασσόπουλος και Νίκος Χιωτάκης.


Στη συνάντηση παραβρέθηκαν οι επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Λυκόβρυσης-Πεύκης κος Ι. Θεοδωρακόπουλος και Κηφισιάς κος Β. Βάρσος.


Ο Γ.Γ. κος Καλογερόπουλος διαβεβαίωσε κατηγορηματικά τους τέσσερις Δημάρχους και τους δύο Δημοτικούς Συμβούλους, ότι η μετεγκατάσταση του καταυλισμού των Ρομά Χαλανδρίου δεν θα γίνει στη Λυκόβρυση, ούτε στα διοικητικά όρια του Δήμου Λυκόβρυσης - Πεύκης στο χώρο του Κτήματος Δημοσίου του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης.


Η απόφαση για τη μετεγκατάσταση των Ρομά Χαλανδρίου θα εκδοθεί τις επόμενες ημέρες.

Γραφείο Τύπου
Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου