Τετάρτη, 5 Ιουνίου 2013

Οι περιοχές και τα όρια που καλύπτουν τα Γυμνάσια του Χαλανδρίου για την εγγραφή μαθητών στην Α' τάξη

Σύμφωνα με απόφαση του Δ/ντη της Δ/νσης της Β' βάθμιας Εκπαίδευσης Αθήνας, θα εγγραφούν στην Α΄ Τάξη των Ημερησίων Γυμνασίων του Δήμου Χαλανδρίου, για το διδακτικό έτος 2013-14, οι απόφοιτοι των Δημοτικών Σχολείων Χαλανδρίου που διαμένουν στην περιοχή η οποία περικλείεται από τις οδούς:

1. Στο 1ο Γυμνάσιο Χαλανδρίου
Αγ. Παρασκευής, Ψαρών, Αριστοφάνους, Παπανικολή, Σ. Βενιζέλου, Πλάτωνος, Λ. Πεντέλης, Θρασυβούλου, Αλωπεκής.
2. 2ο Γυμνάσιο Χαλανδρίου
Νηρηίδων, Λ. Πεντέλης, Θρασυβούλου, Ολύμπου (δεξιά), Αττικής οδού, Πάρνηθος, Κηφισού, Ηρ. Αττικού, Δάσους, Πολυδρόσου, Ροδοδάφνης, Νυμφών, Ακακιών, Γιασεμιών
3. 3ο Γυμνάσιο Χαλανδρίου
Πλαταιών, Κύπρου, Μαραθώνος, Κουντουριωτών, Κ. Βάρναλη, Αθαν.
Διάκου, Προφ. Ηλία Γιασεμιών, Ακακιών, Χρυσ. Σμύρνης, Χρυσανθέμων, Σάμου, Κύπρου, Αμαρουσίου Χαλανδρίου, Παραδείσου, Ξενίας, Νίκης, Πλούτωνος, Σοφίας Βέμπο, Καλομοίρη, Παντανάσσης, Λ. Κηφισίας

4. 4ο Γυμνάσιο Χαλανδρίου
Γαρυττού, Αλωπεκής, Θρασυβούλου, Ολύμπου (αριστερά), Αττικής οδού, Δουκίσσης Πλακεντίας.
5. 5ο Γυμνάσιο Χαλανδρίου
Τζαβέλα, Λ. Μεσογείων Αγ. Παρασκευής, Ψαρών, Αριστοφάνους,
Παπανικολή, Σ. Βενιζέλου, Τριφυλλίας Ηρώων Πολυτεχνείου.

6. 6ο Γυμνάσιο Χαλανδρίου
Κ. Παλαιολόγου, Σολωμού, Βασ. Γεωργίου, Αγ. Παρασκευής, Πλάτωνος, Λ. Πεντέλης, Νηρηίδων, Δάσους, Παπάγου, Αθαν. Διάκου, Κ. Βάρναλη, Κουντουριωτών, Μαραθώνος, Κύπρου, Πλαταιών, Λ. Κηφισίας
7. 7ο Γυμνάσιο Χαλανδρίου
Εθνικής Αντιστάσεως, Τζαβέλα, Περικλέους, Ηρ. Πολυτεχνείου Τριφυλλίας, Σ. Βενιζέλου Παπανικολή Παλαιολόγου, Λ. Κηφισίας.
8. 8ο Γυμνάσιο Χαλανδρίου
Αττικής οδού, Πάτημα Χαλανδρίου(συμπεριλαμβάνονται από τα όρια του Δήμου Βριλησσίων η Σαλαμίνος, (αρ 1-33& 2-30)- 28ης Οκτωβρίου, (αρ. 32-64&33-63)

Διευκρινίζεται ότι:

◊ Όσοι απόφοιτοι έχουν αδέλφια που θα φοιτούν και την επόμενη σχολική χρονιά σε Γυμνάσιο της περιοχής μας, μπορούν να εγγραφούν εφόσον το επιθυμούν στο ίδιο σχολείο με τα αδέλφια τους. Αν τα αδέλφια φοιτούν σε Λύκειο η εγγραφή μπορεί να γίνει στο συστεγαζόμενο Γυμνάσιο.

◊ Οι απόφοιτοι των Ιδιωτικών Δημοτικών εγγράφονται στα σχολεία της περιοχής κατοικίας τους, αν υπάρχει δυνατότητα, διαφορετικά εγγράφονται στο πλησιέστερο σχολείο της μονίμου κατοικίας τους.

◊ Η αποστολή απολυτηρίων των αποφοίτων των Δημοτικών Σχολείων στα Γυμνάσια γίνεται υπηρεσιακά και σύμφωνα με τα ανωτέρω. Υπενθυμίζουμε ότι, σύμφωνα με το άρθρο 12 του Π.Δ/104/79 και την υπ΄ αρ. Γ2/1058/21-6-82 εγκύκλιο του ΥΠΕΠΘ, οι μαθητές εγγράφονται στο πλησιέστερο σχολείο της μονίμου κατοικίας τους. Αν όμως ο αριθμός των μαθητών είναι μεγάλος σε ένα σχολείο γίνεται μετακίνηση μαθητών στο πλησιέστερο σχολείο, το οποίο έχει μικρότερο αριθμό μαθητών.


ΠΗΓΗ: HALANDRIPEDIA


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *