Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

Από το FB της φίλης μας Αφροδίτης Χατζηγεωργίου. Η άλλη άποψη έχει την αξία της. ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ!

Η φίλη μας η Αφροδίτη παλαιότερα έστελνε τις απόψεις της στην Πλατεία και κάναμε έναν ωραίο διάλογο επί αρχών και θέσεων. Τα πράγματα ζορίζουν και είναι - ίσως - για κάποιους καλύτερα να μιλούν χωρίς αντίλογο. 
ΟΧΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ!
Εμείς είμαστε εδώ για να ΦΩΤΙΣΟΥΜΕ τους συνδημότες μας με τις απόψεις όλων χωρίς ΦΟΒΟ και - όσο μας αφορά - ΧΩΡΙΣ ΠΑΘΟΣ. 
Όσων τα επιχειρήματα είναι φτωχά θα το καταλάβουν στο χειροκρότημα. 
ΤΑΔΕ ΕΦΗ - λοιπόν - η πρώην αντιδήμαρχος αρμόδια για το θέμα των ΡΟΜΑ - η φίλη μας Αφροδίτη Χατζηγεωργίου στο fb.

(Όχι εμείς δεν ποινικοποιούμε, ούτε δαιμονοποιούμε την αντίθετη άποψη και την προβάλουμε.).




Afroditi Chagigewrgiou

Κρίμα! Το πόσο μπορείς να απογοητευθείς από ανθρώπους, που μπορεί να διαφωνούσες σε πολλά μαζί τους αλλά πίστευες πάντα πως παλεύουν αγνά, δεν περιγράφεται! Φαίνεται πως και η κοινή λογική ελέγχεται πλέον, προκειμένου να πετύχουν κάποιοι το στόχο τους. Από την ώρα δε, που ενοχλούν οι επικλήσεις των αδικημένων περί της εύλογης και συνταγματικά κατωχυρωμένης Ισονομίας και Ισοπολιτείας, αντιλαμβάνομαι το πώς θα πορευθούμε σε τούτη την πόλη!

Πάντως αν οι οραματιστές για την Αλλαγή Πορείας στο Χαλάνδρι επιλέγουν να ασχοληθούν σοβαρά, έστω και τώρα, με το φλέγον ζήτημα και συνομιλούν πρωτίστως με τους παρανόμους εποικιστές και όχι με τους περιοίκους του καταυλισμού και τους ιδιοκτήτες της καταπατημένης γης, υπάρχει ζήτημα με την ποιότητα του οράματός τους. Όταν μάλιστα λένε ευθέως στους ιδιοκτήτες πως επειδή δεν πρόκειται να αξιοποιήσουν την περιουσία τους, λόγω του ό, τι είναι ακόμα εκτός σχεδίου πόλης, προς τι κάνουν «φασαρία» για λύση «εδώ και τώρα», αντιλαμβανόμαστε και το πώς βλέπουν το δικαίωμα κάποιου στη νόμιμη ιδιοκτησία του! 

Πίστευα ανέκαθεν πως τα σοβαρά κοινωνικά ζητήματα δεν υπόκειται σε καμιά παραταξιακή εκμετάλλευση και γι αυτό μέχρι τώρα δεν είχα ρωτήσει ποτέ και κανέναν, τί έκανε όταν ήταν ο ίδιος σε θέση ευθύνης, αναγνωρίζοντας τη μακροχρόνια δυσκολία του συγκεκριμένου ζητήματος. Θεωρώ όμως άδικο να χρησιμοποιείται σήμερα, που υπήρξαν ραγδαίες εξελίξεις από τη δικαστική δικαίωση των ιδιοκτητών, για εκμετάλλευση και μάλιστα με αφορμή τη δημιουργία μιας νέας δημοτικής κίνησης! Κρίμα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου