Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

Δημοτικός μπάτσος βορείων προαστείων – Pour la Peau d’un Flic





Σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Βορείων Προαστείων Αττικής, ενώπιον του Δημάρχου, του προέδρου ΔΣ, των αντιδημάρχων και των δημοτικών συμβούλων σε απαρτία, μίλησε δημοτικός αστυνομικός για την επερχόμενη απόλυση ή μετάταξη του λόγω κατάργησης του θεσμού της Δημοτικής Αστυνομίας.
Ο εν λόγω δημοτικός υπάλληλος ο οποίος υπηρετεί στην δημοτική αστυνομία του Δήμου και είχε προσληφθεί μέσω ΑΣΕΠ το 2010 προβαίνει ενώπιον όλων των αιρετών σε απολογισμό του έργου και της προσπάθειας που κατέβαλαν όσο χρονικό διάστημα υπηρετούσε σε αυτή.

Στην πραγματικότητα όμως ομολογεί και παραδέχεται ότι η Δημοτική Αστυνομία προέβαινε σε σωρεία ποινικών πράξεων εν γνώσει των, καταπατώντας κάθε νόμο, που όμως με αυτές τις πράξεις τους κατα την προσωπική του και μόνο εκτίμηση το έκανε για το καλό των άνεργων και των αδυνάτων οικονομικά οικογενειών, προφανώς γιατί αυτός, οι προϊστάμενοι του και οι αιρετοί που έλαβαν γνώση επισήμως στη συνεδρίαση του ΔΣ που μίλησε και χειροκροτούσαν, με τις παρανομίες που διέπραταν οι υπάλληλοι της δημοτικής αστυνομίας.

Είχαν μάλλον κατά την γνώμη τους εντοπίσει κενά στην νομοθεσία και ανέλαβαν να αποδώσουν δικαιοσύνη καταπατώντας την.

Απο τα λεγόμενα στην ομιλία του ενώπιον του ΔΣ του Δήμου καταλαβαίνουμε ότι οι υπάλληλοι της δημοτικής αστυνομίας είχαν ανεξέλεγκτη λειτουργία.

Επιδίδονταν σε παράνομες πράξεις και αντί να καταστρέφεται με την ευύνη του δήμου κατασχεμένο παράνομο υλικό, αυτό διοχετευόταν σε άγνωστους παραλήπτες, που σήμερα ισχυρίζεται ό δημοτικός αστυνομικός ότι παρέδιδε παράνομα σε ανέργους, την εκκλησία κλπ και τους ζητούσε μάλιστα να μην τον προδώσουν (καταγγείλουν) για την παρανομία που έκανε αυτός και οι συνάδελφοι του.

Φυσικά έχουμε την ηχογραφημένη ομιλία του δημοτικού αστυνομικού στο ΔΣ του Δήμου ( ο οποίος δήλωσε ότι κρατάει και ημερολόγιο ), αναφέρει και άλλα πολλά και περιμένουμε να δούμε τι θα πράξουν όλοι αυτοι οι αιρετοί που ήταν παρόντες στην δημόσια συνεδρίαση του ΔΣ του Δήμου και άκουσαν, αλλά και χωρίς αίσθημα ευθύνης χειροκροτούσαν.

Γιατί όλοι οι μετέχοντες στο ΔΣ του Δήμου σύμφωνα με το άρθρο 37 ΚΠοινΔ έχουν τεράστιες ευθύνες και θα πρέπει να πράξουν ότι επιβάλει η νομοθεσία.



Θα επανέλθουμε σύντομα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου