Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ



Σκάφος ξεκινάει από την Ιταλία με κατεύθυνση προς Κύπρο και κάνει το μοιραίο λάθος να σταματήσει σε λιμάνι στην νότια Πελοπόννησο για ανεφοδιασμό.
Το σκάφος δεν λιμενιζεται αλλά βγαίνουν στην ακτή με...φουσκωτή βάρκα.

Το Λιμενικό τον σταματάει και ζητάει τέλη καθέλκυσης 88 λεπτά (0,88 ευρώ, παλιές 300 Δρχ) πληρωτέα για κάθε σκάφος που μπαίνει και βγαίνει από την θάλασσα.

Εδώ αρχίζει το δράμα... Το κράτος κατήργησε το "Κεφαλαιο Λιμενικής Αστυνομίας" και αυτό είναι πληρωτέο ΜΟΝΟ στις ΔΟΥ.

Ο Άτυχος Τουρίστας αναγκάζεται να κάνει 200 χιλιόμετρα με ταξί μέχρι την ΔΟΥ Καλαμάτας ή Σπάρτης, να μείνει εκεί το βράδυ και να πιάσει σειρά από τις 7 το πρωί, όπου ανακαλύπτει ότι χρειάζεται ΑΦΜ για να βγει το Παράβολο, και δεν βγαίνει χωρίς αυτό..

Αναγκάζεται να βγάλει ΑΦΜ και ανακαλύπτει ότι πρέπει να υποβάλει φορολογική δήλωση έστω μηδενική και χρειάζεται και χαρτί ότι είναι κάτοικος εξωτερικού διαφορετικά θα φορολογηθεί με τεκμήρια... και ότι πρέπει κάθε χρόνο πια να κάνει μηδενική φορολογική δήλωση.. και να στέλνει το χαρτί φορολογικής έδρας...

Για να το κάνει αυτό χρειάζεται κλειδάριθμο, το οποίο δεν μπορούν να το βγάλουν στην εφορία εάν δεν έχει κάνει πρώτα αίτηση που δεν γίνεται από μέσα στην εφορία και πρέπει να πάει σε internet cafe, για να γυρίσει πίσω και να ανακαλύψει ότι έχει κλείσει η εφορία και πρέπει να πάει την επόμενη ημέρα...

capital.gr
hellas-now.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου