Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Όμιλος ΙΑΣΩ: Silver βραβείο στα Hellenic Responsible Business Awards 2020

Ο Όμιλος ΙΑΣΩ απέσπασε silver βραβείο για το ολοκληρωμένο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης "δίπλα σας" στην κατηγορία...

Παρασκευή, 23 Αυγούστου 2013

ΦΤΩΧΟΤΕΡΟΙ! ΕΦΥΓΕ Ο ΗΛΙΑΣ ΜΠΑΖΙΝΑΣ - Ο ΗΛΙΑΣ Γ. ΠΟΥ ΜΑΣ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΔΑΞΕ ΤΗΝ ΦΩΤΕΙΝΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ"ΕΣΒΗΣΕ" ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ, Ο ΗΛΙΑΣ ΜΠΑΖΙΝΑΣ


Φτωχότερη είναι από το βράδυ της Πέμπτης η ελληνική δημοσιογραφία.

Ένας από τους κορυφαίους της, ένας από 'κείνους που με τα κείμενά τους καταφέρνουν να περάσουν στην αιωνιότητα, έφυγε από τη ζωή.

Σε ηλικία 73 ετών λοιπόν και νικημένος από την επάρατη νόσο -με την οποία έδινε μεγάλη μάχη τους τελευταίους μήνες- ο Ηλίας Μπαζίνας άφησε την τελευταία του πνοή.

Aποτέλεσε παράδειγμα προς μίμηση για γενιές δημοσιογράφων και πηγή έμπνευσης κι απόλαυσης χιλιάδων αναγνωστών, μέσα από τη θρυλική στήλη του στον «Φίλαθλο» και το τελευταίο διάστημα στη «Live Sport».

Η κηδεία του Ηλία Μπαζίνα θα γίνει τη Δευτέρα στις 15:00 στο 1ο νεκροταφείο Αθηνών.

sport-fm

http://www.makeleio.gr

ΣΧΟΛΙΟ ΑΓΓΕΛΟΥ ΝΤΑΒΙΑ: 
Δεν είναι γνωστό, σήμερα το βγάζω στο φως γιατί του το χρωστάει το Χαλάνδρί: 
Ο Ηλίας, ως σύμβουλος της ΓΓΑ το 1994-5 μας είχε βοηθήσει πολύ να ξεπεράσουμε γραφειοκρατικά εμπόδια και να εγκαινιάσουμε το κλειστό κολυμβητήριο στο Χαλάνδρι, χωρίς ποτέ να αναδείξει τον ρόλο του, γιατί ήταν ένας σεμνός εργάτης του Αθλητισμού αλλά με μια βαθιά και πολύπλευρη μόρφωση - φιλοσοφία γύρω από το αντικείμενο.
ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ και σε ευχαριστώ για εκείνη την παλιά κουβέντα.
Δεν την ξέχασα ΠΟΤΕ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *