Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 7 Αυγούστου 2013

Γνωρίστε τον Δημοτικό Σύμβουλο που «γκρεμίζει» το "The Mall Athens"


Γνωρίστε τον Δημοτικό Σύμβουλο που γκρεμίζει το The Mall Athens

Από το epoli.gr ενημερωθήκατε άμεσα για την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας σχετικά με το «The Mall Athens».

Σήμερα, προχωράμε ένα βήμα παραπέρα και σας «συστήνουμε» τον άνθρωπο που «έσυρε» το εμπορικό κέντρο στις δικαστικές αίθουσες και όπως θα διαβάσετε παρακάτω νιώθει απόλυτα δικαιωμένος, μετά την απόφαση του ΣτΕ.


Ποιος είναι ο Δορύλαος Κλαπάκης

Πρόκειται για τον κ. Δορύλαο Κλαπάκη, ο οποίος είναι Δημοτικός Σύμβουλος και επικεφαλής της παράταξης της μειοψηφίας «Για ένα νέο Μαρούσι». 
Είναι στενός συνεργάτης της κας Σοφίας Σακοράφα, με την οποία συνεργάστηκε όταν η Βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. συμμετείχε ενεργά στα δημοτικά "πράγματα" του Αμαρουσίου. 
Ο κ. Κλαπάκης, είχε σύμμαχο στον δικαστικό του αγώνα, αυτόν την επαγγελματικής του ιδιότητας, καθώς είναι Αρχιτέκτονας-Πολεοδόμος, με μακρά θητεία στον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Προϊστάμενος της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης και "επί εποχής Τρίτση" ήταν μελετητής σε πολεοδομικά σχέδια του Υ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε.).
Επίσης, πρέπει να σημειώσουμε ή να θυμίσουμε για όσους γνωρίζουν ότι ο κ. Κλαπάκης με αλλεπάλληλες προσφυγές στην Δικαιοσύνη και τις Ελεγκτικές Αρχές είχε πετύχει την αμετάκλητη ομόφωνη Δικαστική απόφαση της Ολομελείας του Συμβουλίου της Επικρατείας, η οποία αφορούσε στην παρεμπόδιση της εισφοράς σε χρήμα, αντί της εισφοράς σε γη. Μία απόφαση που είχε τότε θεωρηθεί εξαιρετικά σημαντική και «προάγγελος» νέων δικαστικών νικών.

Η «πανηγυρική» δήλωση

Όταν έγινε γνωστή η απόφαση του ΣτΕ ο κ. Κλαπάκης εξέδωσε ανακοίνωση, η οποία «ξεχείλιζε» από το αίσθημα της ικανοποίησης και στην οποία μεταξύ άλλων, σημειώνονται τα εξής: 
«Από τις Σκουριές της Ιερισσού μέχρι το MALL στο Μαρούσι και το Τοπλού της Κρήτης, ο ελληνικός λαός στέλνει ένα σαφές μήνυμα προς την διαφθορά και την διαπλοκή «ότι έκαναν μεγάλο λάθος που τον υποτίμησαν».
Μακριά από τις θεατρικές παραστάσεις ο ελληνικός λαός μέσω της κατοχυρωμένης από το Σύνταγμα (κερδισμένης με σκληρούς αγώνες και αίμα) ανεξάρτητης Δικαστικής Εξουσίας -την οποία ''λοιδορούν'' συνεχώς με τις ενέργειές τους οι περαστικοί πολιτικοί παραγοντίσκοι- έστειλε μήνυμα σε όσους μας θέλουν γονατισμένους και παραδομένους.
Απέναντι σε ένα πανίσχυρο (φαινομενικά) σύστημα η Δικαστική Εξουσία, κάνοντας για μια ακόμα φορά δεκτή την προσφυγή μας, όχι μόνο επισφράγισε την ομόφωνη απόφαση 1528/03 της Ολομελείας του ΣτΕ με την όποια είχε κρίνει αμετάκλητα το MALL αυθαίρετο αλλά ξεκαθάρισε ότι: «Δεν είναι δυνατόν να θεσπίζονται με τον μανδύα του νόμου διοικητικές πράξεις, γιατί έτσι φαλκιδεύεται το δικαίωμα των πολιτών για δικαστική προστασία».
Με την απόφαση αυτή του ΣτΕ, η Δικαστική Εξουσία αποδίδοντας στο όνομα του ελληνικού λαού, για μια ακόμα φορά δικαιοσύνη, ξεκαθαρίζει στην διαφθορά και την διαπλοκή ότι έχουν ξεπεράσει πλέον κάθε όριο ανοχής».

http://www.poli-politiki.gr/, 7/8/2013

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου