Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2013

Εδώ παπάς, εκεί παπάς, πού είναι ο παπάς; ΠΟΣΟ σοβαροί μπορείτε να είσαστε;


Δεν ξέρω τι να κάνω...πραγματικά. Υπάρχει μια συγκέντρωση στον πάνω δρόμο, μια άλλη στην κάτω πλευρά παραπλήσιου δρόμου και μια τρίτη "μάζωξη" σε κοντινή περιοχή. 
Α, ναι, δεν είναι όλες την ίδια ημέρα!

"Δευτέρα κάτι έχω, την Τρίτη δεν αντέχω, Τετάρτη πώς βαριέμαι, την Πέμπτη δεν κρατιέμαι, Παρασκευή πρωί...λαλαλαλαλα..."

"Υγιεινές" διαδρομές στο κέντρο της πόλης...

"Σύντροφοι", έχουμε χάσει κάθε ίχνος της σοβαρότητας. Έχουμε χάσει την αίσθηση της ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑΣ του πράγματος. Έχουμε απωλέσει και το έσχατο δικαίωμα εργασίας και ασφάλισης...Παρόλα αυτά, κάποιοι, ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ να κοιμούνται και να ονειρεύονται "συνδικαλιστικά", με αποτέλεσμα, ΑΠΛΑ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ. Και ο εφιάλτης καλά κρατεί.
Πόσο δύσκολο είναι, αλήθεια, να συνεννοηθείτε μεταξύ σας για το ΠΟΤΕ και ΠΟΥ; Πόσο δύσκολο...
ΤΟΣΟ, ώστε να παρασύρετε και τον κόσμο (ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ) στον αναβρασμό, στην άγνοια, στην απορία...
Οι ευθύνες σας είναι μεγάλες. Και θα αποδοθούν από τον ιστορικό του (όποιου) μέλλοντος. 
Η Ελλάδα γέμισε με "Προέδρους" και, το χειρότερο, τους ΙΔΙΟΥΣ προέδρους, οι οποίοι εκλέγονται, ξανα-εκλέγονται και επανεκλέγονται κατόπιν επιμονής (κάποιων) στην καραμέλα της "αντιπροσωπευτικής δημοκρατίας", οδηγεί εργαζόμενους, συνταξιούχους, κινήματα και πολίτες στην πλήρη απαξίωση, στην περιθωριοποίηση και - τελικά - στον Καιάδα της ανέχειας.
Βαρεθήκαμε πια. Κουραστήκαμε. Και είναι προφανές ότι, ο κόσμος θα συνεχίσει ΧΩΡΙΣ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥΣ. 

Δ.Χ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών ΜΒΑ στη Θράκη

Θέμα: Η αναμόρφωση του ΠΜΣ στη Διοίκηση Επιχειρήσεων – Master in Business Administration ( MBA ) του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών, ΔΠΘ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις