Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Δήμαρχος αποχαιρετά τους Δημοτικούς Αστυνομικούς του...


Δήμαρχος αποχαιρετά τους Δημοτικούς Αστυνομικούς του...

Τους τέσσερις ανθρώπους που στελέχωναν την Υπηρεσία της Δημοτικής Αστυνομίας Μινώα Πεδιάδας αποχαιρέτησε, σήμερα, μέσα σε κλίμα συγκίνησης, ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας, κ. Ζαχαρίας Καλογεράκης. 

Πρόκειται για τους Δημοτικούς Αστυνομικούς, κ. Εμμανουήλ Γιαπιτζάκη, κα. Μαρία Δακανάλη, κ. Μαρίνο Κυριακάκη και κ. Ζαχαρία Ζωράκη στους οποίους η Δημοτική Αρχή απένειμε τιμητικούς τίτλους για την πολύτιμη προσφορά τους στην Υπηρεσία.

Στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε στον πρώην κτίριο της Δημοτικής Αστυνομίας στο Αρκαλοχώρι, παρευρέθηκε και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος, κ. Γιάννης Ζουριδάκης. 

Στη διάρκειά της, ο Δήμαρχος εξήρε τη σημαντική και πολύχρονη δράση των στελεχών, καθώς και τις δύσκολες προσπάθειες που κατέβαλαν, προκειμένου να καλύψουν ολόκληρη την περιοχή των 400.000 στρεμμάτων και των 71 οικισμών του Δήμου. 

Επιπλέον, εξέφρασε τις ευχαριστίες του για την αγαστή συνεργασία των Δημοτικών Αστυνομικών, τόσο με τις Υπηρεσίες του Δήμου, όσο και με τη Δημοτική Αρχή και τόνισε ότι, τόσο ο ίδιος, όσο και οι συνεργάτες του θα βρίσκονται στο πλευρό τους, ενισχύοντας τον αγώνα τους, προκειμένου να εξασφαλιστεί ότι θα απορροφηθούν όλοι από την ΕΛ.ΑΣ. και το Υπουργείο Δικαιοσύνης.

http://www.poli-politiki.gr/, 23/9/2013

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου