Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου 2013

O Ν. Μαριάς γράφει στην "Αυγή" και προτείνει τη δημιουργία "αντιφασιστικού μετώπου"...

Tη δημιουργία ενός αντιφασιστικού μετώπου του αντιμνημονιακού πατριωτικού δημοκρατικού τόξου προτείνει με  παρέμβασή του στη Αυγή της Κυριακής ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος, Τομεάρχης Οικονομικών, Βουλευτής Ηρακλείου και επικεφαλής του Πολιτικού Κινήματος «ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ» Νότης Μαριάς

Στη παρέβασή του ο Νότης Μαριάς επισημαίνει τα παρακάτω:

«Η οικονομική κρίση, η συνειδητή επιλογή της τρόϊκας να διαλύσει το κοινωνικό κράτος, η απορρύθμιση των εργασιακών σχέσεων, η λεηλασία των μισθών και συντάξεων και η αναζήτηση ενός συστημικού πολιτικού βραχίονα ικανού να μαζέψει τη δυσαρέσκεια και την απόγνωση του κόσμου προκειμένου να επαναδιοχετευθεί σε ομαλότερες πολιτικές περιόδους κατά το δοκούν, εκτόξευσε τα δημοσκοπικά ποσοστά της «Χρυσής Αυγής» (Χ.Α.) σε επίπεδα περί το 10%.
Με την ίδρυσή της η Χ.Α. δηλώνει πίστη στις αρχές του εθνικοσοσιαλισμού και προσδιορίζεται ιδεολογικά από αυτές, χρησιμοποιεί απροκάλυπτα τα ναζιστικά σύμβολα αλλά κυρίως χρησιμοποιεί τις ναζιστικές μεθόδους τόσο ως προς την οργανωτική της δομή όσο και ως προς την εξωτερική της παρέμβαση.
Πρόκειται για ένα παραστρατιωτικού τύπου νεοναζιστικό μόρφωμα με εκτενή εγκληματική δράση όπως απέδειξε και η πρόσφατη επιστολή Δένδια προς την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.
Είναι οι χρυσαυγίτες αυτοί που μαζί με τους τροϊκανούς και την κυβέρνηση καταπατούν το Σύνταγμα και απαξιώνουν τη Βουλή.
Η επίθεση του νεοναζισμού και του φασισμού είναι πανευρωπαϊκή όπως και οι αιτίες που εκτοξεύουν τη δράση τους. Μόνη λύση αποτελεί η δημιουργία ενός αντιφασιστικού μετώπου του αντιμνημονιακού πατριωτικού δημοκρατικού τόξου που θα διεξάγει ένα διμέτωπο αγώνα. Ενάντια στην τρόϊκα και στους δανειστές που εξαθλιώνουν το Λαό μας και προσπαθούν να βάλουν χέρι στα ασημικά της πατρίδας μας και ενάντια στο μακρύ τους χέρι στους χρυσαυγίτες.
Ταυτόχρονα πρέπει να επιβληθεί το Κράτος Δικαίου απέναντι στις έκνομες δράσεις των μελών και στελεχών της Χ.Α., και να κινηθεί η δικαιοσύνη ταχύτατα για την πλήρη διαλεύκανση της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα και την απόδοση ποινικών ευθυνών.
Τέλος, το Υπουργείο Οικονομικών και το ΣΔΟΕ οφείλουν να ελέγξουν το πόθεν έσχες του πακτωλού των χρημάτων που δαπανά η Χ.Α. για δήθεν δράσεις αλληλεγγύης, ενοικίαση γραφείων κ.λ.π.»

PRESS.GR


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *