Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΡΙΚΟΣ - ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΝΔΡΑΣ ΕΙΔΥΛΛΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ: ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΜΟΥ!

Ο Δήμαρχος Μάνδρας Ειδυλλίας κος Γ. Δρίκος

Είχαμε αναζητήσει από το πρωί τον ιδιαίτερο γραφείο του δημάρχου Μάνδρας Ειδυλλίας κο Γιώργου Δρίκου και μαθημένοι από την δική μας την δημαρχάρα που για να του μιλήσεις πρέπει να κάνεις τάμα στον Άγιο Ανδρέα (Πατρών κυρίως) και αν σταθεί σε μια μεριά, διότι ως γνωστόν είναι και Αεικίνητος,  θεωρήσαμε ότι δεν θα του μιλήσουμε ποτέ, οπότε σας δώσαμε το πρώτο μέρος του ρεπορτάζ στην προηγούμενη ανάρτηση, πιστεύοντας ότι περισσότερα θα έχουμε το νωρίτερο αύριο.

Όμως ο άνθρωπος ανταποκρίθηκε ΑΜΕΣΩΣ μόλις τον ενημέρωσαν  ότι τον ζητάμε από το Χαλάνδρι και .... μας πήρε και μας σήκωσε (που είμαστε Χαλανδραίοι και θέλουμε να του στείλουμε εκεί τους τσιγγάνους μας). (Χαριτολογούμεγιατί ο άνθρωπος ήταν ευγενέστατος αλλά ΑΠΟΛΥΤΟΣ).

"Δεν ξέρω ποιανού φαεινή ιδέα ήταν ότι θα κάνει την Δυτική Αττική περιοχή για να λύσετε εσείς τα προβλήματά σας.
Και αν συνάδελφος δήμαρχος από την περιοχή έχει συμφωνήσει. να τους πάρει στα δικά του όρια χωρίς να επιβαρύνει την Μάνδρα. Εμένα δεν με ρώτησε κανείς, ούτε υπάρχει περίπτωση να το επιτρέψουμε.
Θα εξαντλήσουμε τα ένδικα μέσα για να ανατρέψουμε αυτή την απόφαση που για εμένα προσβάλλει ολόκληρη την Δυτική Αττική. 
Να τους κρατήσετε εσείς στο Χαλάνδρι, να τους πάνε πάνω στην Ακρόπολη, στο Θησείο - δεν με νοιάζει που θα τους πάνε - έχουμε πει κατ΄ επανάληψη: Η χρήση των κενών στρατοπέδων της Μάνδρας και ευρύτερα της Δυτικής Αττικής για συγκέντρωση τέτοιων χρήσεων θα γίνει πάνω από τα πτώματά μας."

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΑΜΕ ΤΟΝ κο ΔΡΙΚΟ και κλείσαμε το τηλέφωνο. Δεν άφηνε κανένα περιθώριο



ΣΟΡΥ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΑΛΑΜΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΩΧΑΛΑΝΔΡΑΙΟΥΣ ΝΑ ΠΑΛΛΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΩΜΟΥΣ ΩΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ .... ΔΕΝ ...

Και ακούστε τον παλιό:
Δεν υπάρχει περίπτωση ΠΟΤΕ - ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΟΓΙΚΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ - άσχετα κομματικής προέλευσης (ΝΔ είναι ο Δρίκος) -  να δεχτεί να πάρει στην πλάτη του, την καμπούρα σας.

Πολύ περισσότερο προεκλογικά. Που ουσιαστικά ζητάτε από τον άλλο να μαυριστεί αυτός για να δοξαστείτε εσείς που είστε ... πονηροί εσείς, είστε από το Χαλάνδρι και έχετε τον κώλο πίσω.
Γίνεται μωρέ αυτό;
Χρειάζεται πολύ μυαλό για να το καταλάβετε και τουλάχιστον να κρατάτε μικρό καλάθι στους πανηγυρισμούς μέχρι να δείτε πού πάει το πράγμα;

Θα μου πείτε τώρα τα Μέγαρα γιατί;
 Ε γι' αυτό εμείς πρώτα μαθαίνουμε και μετά μιλάμε. Φαίνεται γιατί.

Τώρα αναγνώστη μου το αν έκανε κανείς από τους αρμοδίους του δήμου μας, τον κόπο που κάναμε εμείς, δηλαδή να αναζητήσουμε λεπτομέρειες, αρμοδίους,  μην το ρωτάς.
ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ μην χάσει καμιά μέρα και δεν βγει άλλος πρώτος ως Σωτήρας να σου ανακοινώσει πρώτος ότι "έδιωξε τους τσιγγάνους .

ΧΑΙΡΕΤΑΙ!
(έχουμε και άλλο)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου