Σάββατο, 30 Νοεμβρίου 2013

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ... ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ ΤΗ ΜΑΝΑ ΣΑΣ;

Δεν ξέρω μετά βεβαιότητας, μια ερώτηση κάνω για να μας απαντήσει ο κος ΑΓΓΕΛΗΣ που ξέρει.

Έγινε μια συναυλία με τον Λουδοβίκο των Ανωγείων τον Σεπτέμβριο από το Αετοπούλειο (Θεός σχωρέστο) για να πάνε τα έσοδα - λέει - στο (ΝΑΙ-ΝΑΙ) στο ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΚΟΡΟΪΔΕΙΟ.

ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟ ΠΑΝΤΟΚΟΡΟΪΔΕΙΟ;;; ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΚΑΤΑΘΕΤΗΡΙΟ;

ΥΓ:Το πουλάκι μου είπε ότι έγινε και εκκαθάριση των εσόδων της συναυλίας από το Δ.Σ. του Αετοπούλειου (Θεός σχωρέστο και αυτό) και υπήρχε ένα ποσό γύρω στο χιλιάρικο να πάει για τις ανάγκες του ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΚΟΡΟΪΔΕΙΟΥ.

Χρειάζονται βλέπεις και DVD μουσικής, τώρα που πήραν και στερεοφωνίκο. Διότ δεν μοιράζουμε στο Χαλάνδρι σκέτες τις φακές αναγνώστη μου!

ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΗΚΤΑ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΕΣ ΟΙ ΦΑΚΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ!

ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΙ ΦΑΚΕΣ ΜΕΤΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ!

 Όταν πάει ο άπορος που δεν έχει να φάει, ακούει από το υπερσύγχρονη ηχητική εγκατάσταση και την ΩΔΗ ΣΤΗΝ ΧΑΡΑ από την ενάτη για να εμπεδώνει το SUCCESS STORY του Αεικίνητου.


ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΥΜΝΟ ΣΤΗ ΧΑΡΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ, ΜΑΛΛΟΝ ΔΥΣΚΟΙΛΙΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΤΗ , ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΛΙΓΟΥΣ "ΥΠΕΡΧΑΡΟΥΜΕΝΟΥΣ" ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΣ ΜΕ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΓΟΥΣΤΑ ΠΟΥ ΤΣΑΝΤΙΖΟΝΤΑΙ ΠΟΥ ΕΙΜΕΘΑ ΤΟΣΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣΤΟΜΟΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ:
ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΝΗΣΙΑ ΠΛΑΤΕΙΑΚΟΥΣ ....Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όταν οι επικεφαλής της διοίκησης του δήμου αποχωρούν εμείς δεν τους εξουσιοδοτούμε

    Κατά την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για την έκδοση του ψηφίσματος κατά της μετεγκατάστασης του ΚΑΖΙΝΟ της Πάρνηθας ο δήμαρχος ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις