Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΜΕΓΑΛΟΣΤΕΛΕΧΙΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ



Το άρθρο αυτό ΕΔΩ που αναδημοσιεύσαμε εχθές από το 24h Athens Press έκανε - είδα στο σερφάρισμα - μερικά μεγαλοστελέχια να πέφτουν από τα σύννεφα.

Δεν είχαν ακούσει τίποτα για την εφορία Χαλανδρίου πριν.

Τότε το 2006 ας πούμε, που ως μέλη του Πειθαρχικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, ψήφιζαν να ανασταλεί 40 μέρες η κομματική ιδιότητα του Πανταζή που κατέβασε αντάρτικο ψηφοδέλτιο στις επιλογές τους και 6 μήνες (!) αναστολή κομματικής ιδιότητας, στον Ακατανόμαστο, επειδή ... τόλμησε να κάτσει σπίτι του και να μην κατέβει στις εκλογές.
(Μιλάμε για ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΕΙΓΜΑ του ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΣΜΟΥ. Τότε που τους είπε ο άλλος "σας στέλνω τα παπούτσια μου να τα διαγράψετε παλιομαλάκες")

Δεν ήξεραν ότι η εφορία γινόταν εκλογικό κέντρο!

Δεν είχαν ακούσει τίποτα για την ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΕΡΑΙΩΣΗ ούτε το 2010!

Ήταν αλλού νταλλού!

ΔΥΤΙΚΑ - ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΑ από το Χαλάνδρι, αλλά με συχνές επισκέψεις στο κέντρο, στην Χαριλάου και με μονόπλευρη, κατευθυνόμενη πληροφόρηση από τα ρεμάλια που γυρίζουν γύρω από τα γραφεία των κομμάτων όλη μέρα και δεν κάνουν τίποτε άλλο από το να κουτσομπολεύουν τους άλλους στην καλύτερη - αν δεν τους σπεκουλάρουν με ψεύδη - κατά πώς τους βολεύει βέβαια. (δεν υπήρχαν και blogs τότε).

Θα μου πεις αποκλείεται να μην ήξεραν ότι η διαπλοκή της εφορίας με τα αυτοδιοικητικά στο Χαλάνδρι είχε οδηγήσει σε περίεργες καταστάσεις που βίωναν καθημερινά οι Χαλανδραίοι φορολογούμενοι;

ΟΧΙ! ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ!
Το πιθανότερο είναι να μην ήξεραν.

Αλλά ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ αποφάσιζαν και παρενέβαιναν, παίζοντας τους θεούς.

ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΑΛΛΑΖΟΝΕΙΑΣ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ!

Αντί λοιπόν να πέφτουν από τα σύννεφα ας κάνουν αυτοκριτική και ας κινηθούν ανάλογα με πράξεις   και όχι με παπάτζες.
Διότι αν δεν κάνουν έτσι θα ΜΕΙΝΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ στην γραμμή - που ίσως ασυνείδητα - υπηρέτησαν.

ΑΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ.
ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΣ ΕΣΩΣΑΝ! ΦΤΑΝΕΙ!

Και τους καλούμε να διαβάσουν και αυτό, διότι ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΑ, μένοντας βέβαια πάντα ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΘΕΩΡΗΣΗ αυτού που συμβαίνει διότι δεν είμαστε .... διαφθοροκυνηγοί, δεν παριστάνουμε το ΣΔΟΕ. (έχουμε άλλα πράγματα να κάνουμε ΩΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ).

Η ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου