Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου 2014

ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ - ΕΛΗΞΕ Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΜΕ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟΥ

ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ - ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ή ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ

Η οργάνωση ενός τεχνολογικά σύγχρονου χώρου για την καθαριότητα είναι άμεση ανάγκη για το Χαλάνδρι
  49 (80%)
Οι σημερινές υποδομές της υπηρεσίας δίπλα στο Αθητικό κέντρο είναι επαρκείς
  0 (0%)
Δεν χρειάζεται να επενδύσει ο δήμος στην καθαριότητα. Να αναθέσει την καθαριότητα σε ιδιότες
  8 (13%)
Να πλήνει ο δήμαρχος που θα εκλεγεί τους κάδους
  4 (6%)

Ψήφοι  61

Πού πρέπει να χωροθετηθεί ένας χώρος για την υπηρεσία καθαριότητας;

ΠΑΤΗΜΑ - Στον χώρο που εφάπτεται στο νεκροταφείο  49 80%
Δεν χρειάζεται χώρος, έχουν οι ιδιώτες 7 12%
Στα Σπάτα, στα Μέγαρα, στην Παλλήνη - Όξω από εδώ 5 6%
Στην πλατεία Φλύας - Κτήμα πρώην Μαμμόπουλου 1 2 %


 Εχθές η Ρένα Δούρου επιχείρησε με μια ατάκα που προκάλεσε πολλά σχόλια, τιτιβίσματα, posts και δεν συμμαζευόμαστε να θέσει το θέμα.

 Είπε ότι "αλλιώς μαζεύει τα σκουπίδια ένας αντιμνημονιακός δήμαρχος από έναν μνημονιακό".

 Το περιεχόμενο της δήλωσης είναι ΑΚΡΙΒΕΣΤΑΤΟ και ΑΛΗΘΕΣΤΑΤΟ, η ευστοχία της ατάκας ίσως κρίνεται αλλά αυτό δεν πρέπει να είναι το πρόταγμα των σοβαρών πολιτών που πληρώνουν αδρά για να τους μαζεύουν τα σκουπίδια και πρέπει να θέλουν οι αυτοδιοικητικοί να το κάνουν αυτό όσο γίνεται πιο αποτελεσματικά και φθηνότερα, αξιοποιώντας κάθε σεντ από τα λεφτά τους ακόμα και αν δεν είναι καλοί στους εξυπνακισμούς.

Βέβαια τα συστεμικά παπαγαλάκια έκαναν πως δεν κατάλαβαν τι είπε η κα Δούρου και έμειναν στην κριτική της ατάκας, λες και αξιολογούσαν υποψήφιο κονφερασιέ και όχι υποψήφια περιφερειάρχη.

Όλα τα μνημονιακά τσιράκια στο θέμα της καθαριότητας, σε αυτές τις εκλογές θα σου δείχνουν γυαλιστερά μπιχλιμπίδια αναγνώστη μου. Κάδους υπόγειους, κάδους πύργους, απορριμματοφόρα που πηγαίνουν μόνα τους χωρίς οδηγούς και άλλες τέτοιες παπαριές, για πόλεις όπως το Χαλάνδρι, που στερείται ΒΑΣΙΚΩΝ. (Και που βέβαια αν αποκτήσει τα βασικά, καλό είναι να έχει και υπόγειους κάδους, δεν είμαστε εχθροί της τεχνολογίας, απλή ιεράρχηση κάνουμε).

ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΟΜΩΣ ΟΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗΔΕΣ ΟΤΙ Η ΑΠΟΚΟΜΜΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΥ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΤΩΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ, το ανθρώπινο δυναμικό της, τον εξοπλισμό της, την υποδομή της, την συντήρηση του στόλου της. Κανονικός στρατός είναι οι υπηρεσίες καθαριότητας.

Και δεν θα το κάνουν γιατί στρατηγικά όλοι οι μνημονιάκηδες - τόσο οι ένστολοι, οι χρισμένοι από την ΠΑΣΟΚΟΝΔ, όσο και ο undercover, οι με πολιτική περιβολή "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ" - έχουν να υπερασπιστούν συγκεκριμένη στρατηγική που λέγεται ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΚΟΜΜΙΔΗΣ ΟΙΚΙΑΚΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ.

 Άρα δεν βάζουν θέμα οργάνωσης, εξοπλισμού, υποδομών στις δημοτικές υπηρεσίες, δεν ζητούν μόνιμο, εκπαιδευμένο προσωπικό που θα είναι παραγωγικό διότι σκόπιμα αφήνουν τις δημοτικές υπηρεσίες να υπολειτουργούν και να προκαλούν την αγανάκτηση του πολίτη που δεν έχει την ποιότητα της υπηρεσίας που δικαιούται, δεν απολαμβάνει καθαρές πόλεις και οδηγείται να πει "ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΙ ΙΔΙΩΤΕΣ". (Αλλά εσύ αναγνώστη μου ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΣ, διότι διαβάζεις ΠΛΑΤΕΙΑ!)

 ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΚΟΛΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ. Αν οι μελέτες έδειχναν ότι θα ήταν καλύτερες οι υπηρεσίες και φθηνότερες δεν θα κολλάγαμε σε ... σοσιαλισμούς.

 Όμως οι οικονομοτεχνικές μελέτες είναι ξεκάθαρες: Ιδιωτικοποίηση σήμερα στην Ελλάδα, με χρήση των τεχνολογιών διαχείρισης που ξεμπάζωσαν οι γερμανοί, όταν δεν τις χρειάζονταν στην χώρα τους, με τεράστιες, φαραωνικές μονάδες αεριοποίησης που ετοιμάζονται με "εντολή άνωθεν", σημαίνει ΑΥΞΗΣΗ ΔΗΜΟΤΚΩΝ ΤΕΛΩΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 40%.

Εσύ (και εγώ)  θα πληρώσουμε πάλι αναγνώστη μου τις "ιδιωτικές" επενδύσεις (όπως πληρώνουμε τους δρόμους, την γέφυρα στο ΡΙΟ κλπ).

ΓΙ' ΑΥΤΟ ΝΑΙ! Οι αντιμνημονιακοί δήμαρχοι θα μαζέψουν αλλιώς τα σκουπίδια, όπως είπε η κα Δούρου.

Θα επιχειρήσουν να οργανώσουν την δημόσια υπηρεσία, να επενδύσουν σε σύγχρονο εξοπλισμό μείωσης του μεταφερόμενου προς ταφή όγκου (συμπίεση, μεταφόρτωση), εναλλακτικής διαχείρησης απορριμμάτων (ανακύκλωση, κομποστοποίηση, πέλετ κλπ) και θα επιλέξουν να έχουν μόνιμο, εκπαιδευμένο προσωπικό, σε μικρές διασκορπισμένες μονάδες.

ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ!

Και με την ψηφοφορία που κάναμε έδειξες ότι το έχει καταλάβει αναγνώστη μου το θέμα γιατί είσαι γάτος!

Και αν εσύ αναγνώστη μου  κατανοήσεις τις ΚΥΡΙΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ (που αρνούνται να τις κατανοήσουν υποτιθέμενοι σοβαροί αυτοδιοικητικοί παράγοντες) και με αυτές καταλήξεις στις επιλογές σας τον Μάιο , τότε μπορεί να ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *