Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου : Πραγματοποιήθηκε χθες η κοπή της πίτας


φωτογραφίες : πρΟΤΑση

Η κοπή της πίτας του Συλλόγου Εργαζομένων, πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι στην αίθουσα του Κέντρου Νεότητας του Δήμου Χαλανδρίου, παρουσία πολλών συναδέλφων, του Δημάρχου και αρχηγών παρατάξεων.
Δυστυχώς, για λόγους που δεν είναι της παρούσας στιγμής να αναφέρουμε και να αναλύσουμε (αν και τα έχουμε ξαναγράψει και ξαναπεί) και παρόλες τις προσπάθειες "συσπείρωσης" των εργαζομένων από την Πρόεδρο του Συλλόγου, κάποιες και κάποιοι δε θεωρούν τόσο σημαντική την παρουσία τους στις Γενικές Συνελεύσεις που αφορούν ΟΛΟΥΣ τους εργαζόμενους.
Το παραπάνω γεγονός είχε σαν αποτέλεσμα να μην υπάρξει απαρτία και, κατά συνέπεια, να μην πραγματοποιηθεί η Συνέλευση, η οποία θα επαναληφθεί την ερχόμενη Πέμπτη 6 Μαρτίου, σε μέρος και ώρα που θα ορίσει το Προεδρείο του Συλλόγου και θα ενημερώσει τους συναδέλφους με ανακοίνωσή του.

πρΟΤΑση


ΣΧΟΛΙΟ: 

Στην κοπή της πίττας των εργαζομών παρευρέθηκαν ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ. Δεν προσκλήθηκαν - ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ - οι δημοτικές κινήσεις που δεν έχουν εκπρόσωπο (λέει) στο δημοτικό συμβούλιο. 

ΦΑΟΥΛ ΣΟΦΙΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου