Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ "ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ" ΑΠΟ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
Πρωτοβουλία Πολιτών


 Ψήφισμα

Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ χαιρετίζει την ίδρυση της Δημοτικής Κίνησης «ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ» και τις θέσεις της για τον αναπτυξιακό ρόλο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Στις σημερινές συνθήκες όπου τα μονιμοποιημένα Μνημόνια επιβάλλουν αυξανόμενη υπερχρέωση και υποτέλεια της χώρας, η Αυτοδιοίκηση εκφυλίζεται σε αντικείμενο ενός γερμανού υφυπουργού και οι πόλεις μας – όπως το Χαλάνδρι – καταδικάζονται σε δομική ατροφία, πρωτοβουλίες σαν αυτή και υποψηφιότητες όπως του φίλου και συντρόφου μας ΑΓΓΕΛΟΥ ΝΤΑΒΙΑ, αποτελούν ελπίδα αντίστασης, αλλά ταυτόχρονα υπόσχεση οργανωμένης πάλης ολόκληρων τοπικών κοινωνιών, για μία άλλη Ελλάδα.


Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ θα στηρίζει πάντα με όλες της τις δυνάμεις κάθε Δημοτική Αρχή, που θα προωθεί την οργανωμένη παρέμβαση και συμμετοχή των πολιτών, σε μία πορεία για ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑ.


Αυτή η πορεία είναι εφικτή, άν ενωθούν οι κύριες – αν όχι όλες – δημοκρατικές και προοδευτικές δυνάμεις, με ένα κοινό πρόγραμμα, εξ ίσου αντιμνημονιακό και αναπτυξιακό.



                                  Για την ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ



Αγγέλης Κωνσταντίνος, νομικός, πρ. Διοικ. Δ/ντης «ΕΓΝΑΤΙΑ»


Θεοχάρης Τίμος, πολιτ. Επιστήμονας, πρ. Πρόεδρος Δημοτ. Συμβουλίου Χαλανδρίου


Καραγιάννης Απόστολος, μαθηματικός - οικονομολόγος


Πανάγος Παναγιώτης, οικονομολόγος, Πρόεδρος Συνεταιρισμού Καταναλωτών


Παπαγιαννόπουλος Γιώργος, αρχιτέκτονας, συγγραφέας, ιδρυτικό μέλος ΠΑΣΟΚ (ΠΑΚ Ιταλίας)


Χαλαζιάς Αλέξιος, τεχνικός επικοινωνιών, πρ. μέλος Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου