Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

Ψήφισμα Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης Μελών Γ.Σ. Προμηθέας Χαλανδρίου








Αρ. Πρωτ.: 1003
Χαλάνδρι, 16/06/2014

Προς: κο Δήμαρχο Χαλανδρίου, κο Γεώργιο Κουράση

Κοινοποίηση:

1. Γενική Γραμματεία Αθλητισμού
2. Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης
3. Ε.Σ.Κ.Α.

Θέμα: «Ψήφισμα Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης Μελών Γ.Σ. Προμηθέας Χαλανδρίου»

Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε,

Κατόπιν συνεδρίασης της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μελών του Συλλόγου μας, που έλαβε χώρα την 16η Ιουνίου 2014 στο ανοικτό γήπεδο basket του αθλητικού συγκροτήματος «Μ. Παπαδάκης», αποφασίσθηκαν ομόφωνα τα κάτωθι:

Ζητάμε την άμεση ανάκληση της απόφασής σας 13326/30-5-2014, με την οποία απαγορεύετε την οποιαδήποτε δραστηριότητα στα Δημοτικά Γυμναστήρια του Χαλανδρίου, διότι θεωρούμε πως είναι καταχρηστική και οφείλεται στην ελλιπή ενημέρωσή σας καθώς αντικρούεται με την από 30/12/2014 απόφαση των υπουργών κ.κ. Στουρνάρα, Δένδια, Μιχελάκη και του αρμόδιου υφυπουργού κου Ανδριανού σύμφωνα με την οποία τα γυμναστήρια έχουν δικαίωμα λειτουργίας μέχρι 30/06/2014 και για την τέλεση αγώνων.

Ζητάμε άμεση ενημέρωση από εσάς για τον τόπο διεξαγωγής αγώνων των τμημάτων, καλαθοσφαίρισης του Συλλόγου μας, δέκα (10) τον αριθμό, κατά την επόμενη αγωνιστική περίοδο 2014-2015, καθώς οι καταληκτικές ημερομηνίες υποβολής δηλώσεων συμμετοχής για τα αντίστοιχα πρωταθλήματα της Ε.Σ.Κ.Α. και της Ε.Ο.Κ. είναι από 20/06/2014 – 30/06/2014.

Λόγω ότι το πρόβλημα είναι από έτη γνωστό στη Δημοτική Αρχή, για το καθεστώς του αθλητικού κέντρου «Μ. Παπαδάκης», εμπλοκή του Οργανισμού Σχολικών Κτιρίων Α.Ε., όπως επίσης σαφέστατη είναι και η πρόβλεψη για τη χρήση του, από και για τους νέους και τους μαθητές της ευρύτερης περιοχής του Κάτω Χαλανδρίου, περιοχής η οποία υπολείπεται κατά πολύ σε αθλητικούς χώρους, σας καλούμε να προβείτε άμεσα στις απαραίτητες ενέργειες νομικής και άλλης φύσεως ώστε να εξασφαλιστεί και η απαραίτητη άδεια για την διεξαγωγή αγώνων των τμημάτων του Συλλόγου μας.

Ειδικότερα, για τα τμήματά μας Ανδρικό και Γυναικείο η άμεση επαναλειτουργία του κλειστού γυμναστηρίου είναι καθοριστική για τις προπονήσεις προετοιμασίας που επιβάλλονται ώστε να αποφευχθούν προβλήματα τραυματισμού των αθλητών/τριων στην επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Περιμένουμε ενημέρωσή σας για την άμεση επαναλειτουργία του κλειστού γυμναστηρίου «Μ. Παπαδάκης», τουλάχιστον για τις προπονήσεις μας, όπως συμβαίνει σε όλα τα αντίστοιχα γυμναστήρια της ελληνικής επικράτειας που αντιμετωπίζουν αντίστοιχα προβλήματα.

Κλείνοντας σας ενημερώνουμε ότι ήδη στην παραπάνω Γενική Συνέλευση έχει ψηφιστεί ότι στην περίπτωση που δεν έχει λειτουργήσει το κλειστό γυμναστήριο έως τις 19/06/2014, θα υπάρξει σε συνεργασία με κίνηση πολιτών του Κάτω Χαλανδρίου κλιμάκωση των κινητοποιήσεών μας με παράλληλη προσφυγή σε κάθε νόμιμο ένδικο μέσο.

Για την Γενική Συνέλευση

Ο Πρόεδρος                                              Ο Γεν. Γραμματέας
Βλαχόπουλος Κωνσταντίνος                     α/α Ανανιάδου Μαρίνα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου