Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΑ ΕΧΘΕΣ

 
Με την συμμετοχή περίπου 50 γονέων και την παρουσία του νεοεκλεγέντος δημάρχου κ. Σ. Ρούσσου πραγματοποιήθηκε εχθές η γενική συνέλευση του ΠΡΟΜΗΘΕΑ, στο πάρκο της Σαρανταπόρου, που ασχολήθηκε αποκλειστικά με το θέμα της αναστολής λειτουργίας των αθλητικών χώρων και ιδιαίτερα των ειδικών συνθηκών και προβλημάτων που επικρατούν στην υπόθεση αδειοδότησης του ΜΑΡΚΟΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ, αφού αυτός ο χώρος - ως γνωστόν - δεν ανήκει στον δήμο Χαλανδρίου αλλά στον ΟΣΚ και η χρήση του έχει παραχωρηθεί ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ (όπως ειπώθηκε στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο από την αντιδήμαρχο κα Τσικίνη) στον δήμο Χαλανδρίου.
 
Αυτό σημαίνει ότι οι προσπάθειες της επαναλειτουργίας του χώρου, με άδεια λειτουργίας όμως πλέον (προσωρινή ή μόνιμη), οφείλει να ξεκινήσουν από τον ΟΣΚ, με τον οποίο πρέπει να συντονίσει τις ενέργειές του ο Δήμος Χαλανδρίου και μάλιστα ΑΜΕΣΑ.
 
Η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου αποφάσισε να ζητήσει από τον δήμαρχο κ. Κουράση να επιτρέψει την χρήση του ΜΑΡΚΟΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ μόνο για τις προπονήσεις του ΠΡΟΜΗΘΕΑ (αφού έτσι και αλλιώς χωρίς άδεια λειτουργίας αγωνιστική του έδρα δεν μπορεί να είναι).
 
ΣΧΟΛΙΟ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ:
 
Εμείς δεν μασάμε τα λόγια μας, ούτε παίζουμε παιχνιδάκια πολιτικού εντυπωσιασμού των ιθαγενών με τα μεγάλα και σοβαρά θέματα, επιθυμούμε και ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ στην υπέρβαση των προβλημάτων των αθλητικών χώρων, γιατί εμείς ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΟΥΣ και όχι με τους κακούς παράγοντες και τα προσωπικά τους παιχνιδάκια, ειδικά των πολιτευομένων παραγόντων.
 
Καταθέτουμε την άποψή μας και την πρότασή μας για τον χειρισμό της υπόθεσης:
 
1. Για το ΠΕΡΚΙΖΑΣ: Το έργο της πυροπροστασίας ολοκληρώθηκε και μένει η σύνδεση με το δύκτιο της ΕΥΔΑΠ, κάτι που αναμένεται τις επόμενες μέρες (μάλιστα μάθαμε ότι έχει βάλει τα μεγάλα μέσα γι' αυτό ο Κώστας Δρίβας και επισπεύδει το θέμα).
Αυτό σημαίνει ότι το μεγάλο θέμα ασφαλείας ξεπεράστηκε.
Μένουν να γίνουν και άλλες σημαντικές εργασίες υγιεινής που έχουν ήδη δημοπρατηθεί αλλά ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΑΔΕΙΑ δύο, τριών μηνών για το ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ και τα ανοικτά.
(Για το κολυμβητήριο δεν ισχύει το ίδιο).
 
2. ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΑΔΕΙΑ μπορεί να εκδοθεί για τα ανοικτά της Αποστολοπούλου ενώ προχωρούν και οι εργασίες συντήρησης της πισίνας.
 
3. ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ: η λύση βρίσκεται στον συντονισμό ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΟΣΚ και κανενός άλλου που "αναλαμβάνει αναρμοδίως πρωτοβουλίες να συζητάει με τον ΟΣΚ,  διότι αυτό μόνο ζημιά και καθυστερήσεις μπορεί να επιφέρει.
Ο Δήμος - ακόμα και ένας χαλασμένος δήμος, όπως είναι του Χαλανδρίου - είναι ο μόνος φορέας που μπορεί, έχει υποχρέωσει αλλά και ευθύνη να διαπραγματευτεί λύσεις για ένα τέτοιο σοβαρό θέμα με τον ΟΣΚ αλλά και την Αποκεντρωμένη. Οι άλλοι απλά παραγοντίζουν και επιβαρύνουν και καθυστερούν την επίλυση του προβλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου