Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014

Ποιοι περιμένουν τον Σ. Ρούσσο στην γωνία λοιπόν και γιατί

Η νίκη ενός νέου δημάρχου απασχολεί συχνά τις συζητήσεις αυτοδιοικητικών παραγόντων, οι οποίοι θεωρούν την εκλογή του «έκπληξη» και αναμένουν με ενδιαφέρον την ανάληψη καθηκόντων εκ μέρους του.
Ο λόγος για τον Σίμο Ρούσσο (φωτο), δήμαρχο, πλέον, Χαλανδρίου. Αν και η ενασχόλησή του με τα αυτοδιοικητικά ξεκίνησε χρόνια πριν, για πρώτη φορά εκλέγεται δήμαρχος. Συσπείρωσε ένα ευρύτατο μέρος της Αριστεράς και κατέβηκε στις εκλογές με τη στήριξη των ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, Οικολόγων Πράσινων, Σχεδίου Β’, ανένταχτων Αριστερών και αντιεξουσιαστών. Πρέπει να σημειωθεί ότι έκανε ένα τρομερό come-back, μεταξύ α' και β' γύρου. Αν και βρέθηκε πίσω περίπου 10 μονάδες από τον απερχόμενο δήμαρχο, Γιώργο Κουράση, κατέγραψε διαφορά περίπου 5% τη δεύτερη Κυριακή.
Γιατί περιμένουν όλοι (στη γωνία) την ανάληψη καθηκόντων από την πλευρά του; Περιμένουν να δουν πώς θα ασκήσει κοινωνική πολιτική στο δήμο του, η οποία, όπως εκτιμούν, θα αποτελέσει τη βασική προτεραιότητα στη θητεία του. Βέβαια οι συγκεκριμένοι αυτοδιοικητικοί που αναφέρουν συνεχώς το όνομά του στις συζητήσεις τους, αν και αναφέρονται με κολακευτικά σχόλια στον κ. Ρούσσο, αναμένουν, ενδεχομένως και την πρώτη «στραβή». Είχαν, βλέπετε, στραφεί υπέρ της επανεκλογής του κ. Κουράση…
simos-roussos

  Πηγή: www.aftodioikisi.gr,myhalandri

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου