Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

ΝΕΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ




Με νέα εισαγγελική παραγγελία - σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες μας - το Σώμα Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης - βρίσκεται από το πρωί στην ΦΛΥΑ και διενεργεί έλεγχο στις χρήσεις 2003 και 2004 της - τότε - Φλύας Αναπτυξιακή (πριν της μετατροπής της εταιρίας σε ΑΕ το 2007). 

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις - αν δεν έχει προκύψει κάτι νεώτερο, που δεν το γνωρίζουμε - πρόκειται για άλλον ένα έλεγχο από το ΣΕΔΔ ή το ΣΔΟΕ  (δεν θυμόμαστε αυτή τη στιγμή  τον αριθμό - έχουμε χάσει το μέτρημα) που προκλήθηκε από την ν-ιοστή (επίσης έχουμε χάσει το μέτρημα) καταγγελία του γνωστού πρώην στελέχους της ΦΛΥΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ  Δ. Παπαδόπουλου (της παράταξη Ανδρεόπουλου), ο οποίος είναι και το "μεγάλο" κονέ της παράταξής του, με τη  νέα διοίκησης του δήμου, αφού είναι κολλητός του Γρηγόρη Καλομοίρη και από κοινού έχουν "κυνηγήσει" την ΦΛΥΑ τόσα χρόνια στα δικαστήριαα (ανεπιτυχώς γι' αυτούς μέχρι σήμερα).

Σε κάθε περίπτωση πάντως ο έλεγχος αφορά την περίοδο πριν της μετατροπής σε ΑΕ - μην σπεύσουν να χαρούν οι ΜΠΟΥΡΔΟΓΛΑΣΤΡΕΣ - δεν ακουμπάει την διαχείριση της περιόδου του ακατονόμαστου, υπευθύνου για όλα τα κακά της πόλης.
 
Περιμένουμε τα αποτελέσματα του - νέου - ελέγχου και θα τα ξαναπούμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου