Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΤΗΝ ΦΛΥΑ - ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ ΗΔΗ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ


ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΠΑΛΙ ΕΤΣΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΥΑ!









Παρόλα αυτά αυτό δεν το γλυτώνουμε σε αυτό τον δήμο










Την οικονομική διαχείριση κατά τα έτη 2004 και 2005 στην Φλύα Αναπτυξιακή έλεγξαν οι ελεγκτές του Υπουργείου Οικονομικών ύστερα από καταγγελία του Δ. Παπαδοπουλου (τότε μέλους του Δ.Σ. ο οποίος έχει τσακωθεί με τον τότε Δντα - τον Γ. Παρασκευόπουλο - και έχει πάθει ένα κοκομπλόκο να αποδείξει .... τα αναπόδεικτα.

(αλήθεια δεν έχουν άλλη δουλειά οι ελεγκτικοί μηχανισμοί, άλλα Ν.Π. να ελέγξουν;)

Πριν λίγο ολοκλήρωσαν την δουλειά τους και αποχώρησαν, ενώ σύμφωνα με πληοφορίες μας πάνε και στον δήμο για το θέμα των δημοτικών τελών, ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ αλλά την οικονομική υπηρεσία του δήμου.

Συλλήψεις - Δημήτρη Παπαδόπουλε και Γρ. Καλομοίρη - δεν διατάχθηκαν .... (πάλι) αφού μάλλον εύσημα πήρε ο λογιστής της ετιαρίας Μάνθος Βόλης για την ενημέρωση που έκανε στις δύο ελέγκτριες.

Εν τω μεταξεί σύμφωνα με άλλες πηγές μας ήδη ενημερώνονται για να αναλάβουν την διαχείριση της εταιρίας ο νεός διευθύνων σύμβουλος Κώστας Ευθυμίου και η Γιάννα Αθανασάτου (δικηγόρος, νομική σύμβουλος του δήμου επί δημαρχίας Παττακού).

Και μόλις ενημερωθούν θα τους καλέσουμε δημόσια να επιβεβαιώσουν ή να διαψεύσουν τα όσα καταμαρτήρησε η παράταξή τους προεκλογικά στον Άγγελο Νταβία.


ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΓΛΥΤΩΝΟΥΝ!

Ή θα τον στείλουν υπόδικο, να απολογηθεί για τα "εγκλήματα" που διέπραξε στην δικαιοσύνη ή θα ζητήσουν συγνώμη γιατί δεν θα τους αφήσουμε σε χλωρό κλαρί.

ΜΕΣΗ ΛΥΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου