Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΤΕΡΑ .... ΚΟΥΡΟΠΑΤΚΙΝ ....

Το ΤΑΙΠΕΔ θα πάρει τα .... φρύδια μας, αναγνώστη μου, αν επιχειρήσει να εφαρμόσει (πώς δηλαδή, δια της βίας;) τα περί απομάκρυνσης των απορριμματοφόρων μέχρι το τέλος του Σεπτεμβρίου, μόνο για να την σπάσει η κυβέρνησις στον Ρούσσο που είναι αριστερός, αυτό είναι δεδομένο, όπως αυτονόητο και δεδομένο είναι ότι ολόκληρη η πόλη θα σταθεί στο πλάι της δημοτικής αρχής και της υπηρεσίας καθαριότητας που δεν μπορεί να διαλυθεί από ένα ασχεδιάστο και εκδικητικό ξεσπίτωμα.

Σιγά μην αφήσουμε το Χαλάνδρι να γιομίσει αρούρια ..... "εξαιτίας πολιτικής" και μάλιστα .... ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗΣ.

Και σιγά μην ήταν ο Ρούσσος ο Hari Potter .... να λύσει έναν - από τους 10 μεγάλους - γόρδιους δεσμούς της πόλης σε 15 μέρες

Πέρα από τα αυτονόητα όμως, εμείς διαβάζουμε ολόκληρα τα κείμενα των ανακοινώσεων, δεν είμαστε μπαμπουίνοι να διαβάζουμε μόνο τους τίτλους.

Διαβάζουμε τις ανακοινώσεις των διοικήσεων (νυν και πρώην) και δεν μπορούμε να μην μειδιάσουμε (είδες γίναμε θεσμικοί και τα λέμε στρογγυλά ενώ η παλιά, καλή πλατειακή διατύπωση εδώ αντί του "μειδιάσουμε" θα ήταν το "ξεκωλωθούμε στα γέλια").

Ο πρώην Κουράσης υποδεικνύει αναγνώστη μου στο νυν Ρούσσο, ότι πρέπει να αγοράσει οικόπεδο για να στεγάσει την υπηρεσία καθαριότητας - αυτό το ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ μάλλον εννοεί, που ήταν αυτός έτοιμος βεβαίως, βεβαίως να αγοράσει - (αλλά έπρεπε να προηγηθεί η απαλλοτρίωση του κοινωφελούς ιδρύματος, ήτο μεγαλύτερη ανάγκη δια την πόλη και μετά η καθαριότητα).

Μάλιστα έχει γίνει και μια υδρογεολογική μελέτη, σου λέει αναγνώστη μου.

Μελετήθηκε το εύρος της ζώνης γύρω από το νεκροταφείο, στην οποία το Υπ. Υγείας θα επιτρέψει να πλησιάσει η ένταξις και να πάρουν "χρήση" τα χωράφια.

ΑΣΧΕΤΟ ΝΟΜΙΖΕΙΣ;

Μα τι άσχετο;

Πού θα τα πάνε τα απορριμματοφόρα αναγνώστη μου;
 Στο νεκροταφείο θα τα πάνε. Κάπου εκεί τριγύρω.

Πού να τα πάμε δηλαδή;
Στο ΟΤ 50 (Β. Γεωργίου και 25ης Μαρτίου), μέσα στην πλατεία για να καθυστερήσουμε και άλλο την ανέγερση του δημαρχείου και να μην χαλάσει το κομπρεμί;

Είναι λέει ΟΚ υδρογεωτεχνικώς, που λες αναγνώστη μου, η ένταξις να φτάσει μέχρι 20 μέτρα γύρω- γύρω από το νεκροταφείο.

Αλλά όχι ακριβώς γύρω-γύρω, από όλες τις πάντες.

ΟΟΟΧΙ!

Μόνο από πάνω (βοράς - Αναπαύσεως)- ανατολικά και δυτικά.

ΝΟΤΙΑ πρέπει να είναι σε απόσταση 50 μέτρων ....

Δεν υπάρχει αυτό! Δεν έχει ξαναγίνει ποτές!

Ζώνη 20-20-20 και από κάτω .... 50!

Για να αποκλειστεί το ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΧΩΡΑΦΙ και να πρέπει να αγοραστεί υποχρεωτικά άλλο.

Την είχε - λέει - αναθέσει την μελέτη ο ΠΙΛΑΦΗΣ,  μελέτη ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗ ΤΟΥ ΓΠΣ (τον θυμάστε. τον Πιλάφη;)


Είχε βάλει όμως και κωδικό στον προϋπολογισμό λέει ο πρώην δήμαρχος, είχε μαζέψει και το χρήμα και έφτιαξε και "πλεόνασμα".
Όλα έτοιμα για να αγοραστεί το χωράφι ... (κάνα τάληρο μύρια θα πάει).

Οι νυν πάλι μιλάνε στις ανακοινώσεις τους για "κεραυνό εν αιθρία" που τους έσκασε ξαφνικά από το ΤΑΙΠΕΔ επειδή είναι αριστεροί.

Πρώτη φορά το άκουσαν - δεν είχαν ματαξανακούσει τίποτες σχετικό, σου λέει - περί του ότι το χωράφι στην Πεντέλης ανήκει στο ΤΑΙΠΕΔ, το οποίο κάθε έξι μήνες στέλνει ένα τέτοιο χαρτί για να μην ξεχνιόμαστε και για να υπογραμμίζει ότι όταν βρει επενδυτή (ευτυχώς δι' ημάς τους ατυχείς Χαλανδραίους πρόκειται για είδος προς εξαφάνιση στην Ελλάδα του SUCCESS STORY, οπότε παίρνουμε παρατάσεις και ακόμα μας μαζεύουν τα σκουπίδια) θα πρέπει ΑΜΕΣΩΣ η υπηρεσία καθαριότητας να φύγει και να πάει .... φάτσα στον Άγιο Νικόλαο (βοήθειά μας, τις ευλογίες σου Πατέρα Σπυρίδωνα) για να σταματήσουν να γκρινιάζουν και οι αριστεροί που έχει "εκχωρηθεί ο δημοτικός χώρος εκεί" σε ιδιώτες και δεν αξιοποιείται σωστά.

Πετάγεται και ο άλλος μες την μέση, ο Ιταλός, ο παραλίγο Γκράμσι, και γράφει ότι μια παλιά κακή διοίκηση - με την οποία ουδεμία σχέσιν είχε, απλώς αντιδήμαρχός της ήτο στα θέματα αθλητισμού, με εισήγηση ΚΑΙ στελεχών του ΣΥΝ (τότενες), δέχτηκε να απαλλοτριωθεί ο δημοτικός χώρος από το ελληνικό δημόσιο για να πάρει το ζεστό χρήμα ο δήμος και να κάνει κοινωνικές παροχές .... και στα αθλητικά σωματεία της πόλεως.

(Και αυτός τώρα το αντελήφθη, δεν ήξερε τίποτα για τον φόνο, αλλωστέ τότε ήτο σοσιαλδημοκράτης - εκσυγχρονιστής, τώρα έγινε.... γκραμσικός).

Βρήκαμε μετά και αυτό, σκαλίζοντας, όμως ....







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου