Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

Το Σχόλιο της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου", 13-10-2014


πρΟΤΑση
εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
pr_ota_si@yahoo.gr

Χαλάνδρι 13-10-2014

155 βελάσματα και οι πανηγυρισμοί των υπόδουλων

Το Χαλάνδρι αντιστέκεται και γίνεται παράδειγμα προς μίμηση.

Αγαπητοί συνάδελφοι, αγαπητοί φίλοι

Η ενορχηστρωμένη επίθεση «ελλήνων» κατά Ελλήνων συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό. 
Την Παρασκευή το βράδυ – άλλη μία Μεγάλη Παρασκευή για τους πολίτες αυτού του «προτεκτοράτου» - οι βολεμένοι στα έδρανα της Βουλής και καλοπληρωμένοι από το υστέρημα του ελληνικού λαού καταστροφείς της χώρας ΞΑΝΑ-πανηγύρισαν την «πύρρεια» νίκη τους απέναντι στους Έλληνες συμπολίτες τους. 

- 155 «έγραψε το κοντέρ» του ξεπουλήματος ανθρώπων, συνειδήσεων, περιουσιών και χώρας. 

- 155 βελάσματα υποταγής και – τελικά – υποδούλωσης σε ντόπια και ξένα συμφέροντα.

- 155 “YES-men” και “YES-women” - «αντάρτες», «πατριώτες», «αντιρρησίες» και «τσάμπα μάγκες»… - ΝΑΙ στη συνέχιση της υποτέλειας και της απαξίωσης των πάντων.

- 155 μαχαιριές στην καρδιά αυτής της χώρας που, από το «λεφτά υπάρχουν», το «όλοι μαζί τα φάγαμε», το «βγαίνουμε στις αγορές» και το « success story» - ή, αλλιώς, Σουξέ στόρυ, φτάσαμε στο «Πάρε ότι θέλεις παλιατζή, από μια χώρα που – ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ – δεν ζει»…

Και ας έλθουμε στο Χαλάνδρι μας…

Στο Χαλάνδρι που βάλλεται πανταχόθεν από τις αρχές Σεπτεμβρίου. Και δεν είναι καθόλου τυχαίο αυτό.
Ο σημερινός Δήμαρχος Σίμος Ρούσσος προφανώς «ενόχλησε» κάποιους οι οποίοι δεν είχαν υπολογίσει την πιθανότητα να βρεθεί μπροστά τους κάποιος «αντισυστημικός»…Και προφανώς τους κακοφάνηκε που ένας Δήμαρχος υποστήριξε ανοιχτά και έμπρακτα τους εργαζόμενους του Δήμου του.
Έτσι, αποφάσισαν να (προσπαθήσουν να) «του τραβήξουν το αφτί»! Και τι δεν κατέβασαν από την αραχνιασμένη σοφίτα των αναμνήσεών τους: 

- θυμήθηκαν το χώρο στάθμευσης των απορριμματοφόρων (έγγραφο καλεί τη διοίκηση του Δήμου να κάνει έξωση στην υπηρεσία καθαριότητας άμεσα, προκειμένου ο χώρος να παραδοθεί εκ νέου στο ΤΑΙΠΕΔ όπου ανήκει, αλλά που είχε παραχωρηθεί για χρήση στο δήμο από το 2007!).

- «Ανακάλυψαν» κατεστραμμένα πεζοδρόμια που…ήταν κατεστραμμένα και πριν από την 1η Σεπτεμβρίου…

- «Βρήκαν» εγκαταλελειμμένα αυτοκίνητα . Προφανώς, το συγκεκριμένο αυτοκίνητο του ρεπορτάζ (της καταγγελίας) εγκαταλείφθηκε στις…30 Αυγούστου! 

- Και ειρωνείες στο «ρεπερτόριο» των επαγγελματιών «Γκέμπελς», από κάποια μέσα που «ενοχλούνται» από τα λεγόμενα του Δημάρχου που «ταράζουν» τα ήρεμα νερά του κατεστημένου.

- «Ανακάλυψαν» τώρα ξαφνικά (κατά προτίμηση και…”τυχαία” μετά την 1η Σεπτεμβρίου!) το χρόνιο πρόβλημα της ύπαρξης και της μετεγκατάστασης των Ρομά που ζουν στην πόλη μας…

Ξέχασαν, βέβαια, να αναφερθούν σε άλλη μια «ευθύνη» του σημερινού Δημάρχου: το ότι μήνα Οκτώβριο υπάρχουν ακόμη κουνούπια στην πόλη μας…Τι έκανε γι αυτό από την 1η Σεπτεμβρίου που ανέλαβε;!!

Μεγάλο βάρος πέφτει και στο σύλλογο εργαζομένων του Δήμου μας. Θα πρέπει με στοχευμένες ενέργειες να διατηρήσει τους εργαζόμενους του Δήμου μας σε αγωνιστική επαγρύπνηση. 
Κρίνεται αναγκαία η δημιουργία μετώπου σε συνεργασία με Δήμους που έχουν αντισταθεί στην προσπάθεια διάλυσης της τοπικής αυτοδιοίκησης από την κεντρική εξουσία. Το μέτωπο αυτό θα αποτελέσει την αφετηρία για την πολιτική ανατροπή και τη διατήρηση του δημοσίου και κοινωνικού ρόλου της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Οι εργαζόμενοι στον Δήμο Χαλανδρίου, οφείλουμε να διαφυλάξουμε τις υπηρεσίες του Δήμου μας και να ενημερώσουμε τους δημότες της πόλης μας για την προσπάθεια της συγκυβέρνησης να παραπλανήσει και να διαστρεβλώσει την πραγματικότητα σχετικά με την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Οφείλουμε να σταθούμε ως ασπίδα στην εργασία μας και στον Δήμαρχο, ειδικά στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα. Και για να γίνουμε συγκεκριμένοι και σαφείς : Κατά την ταπεινή μας άποψη, αναμένεται δικαστική εντολή, σύμφωνα με την οποία ο Δήμαρχος Χαλανδρίου θα οδηγηθεί σε ολιγόμηνη «αργία», πληρώνοντας το τίμημα για το ότι «τόλμησε» να αντιταχθεί στα σχέδια του υπουργού των απολύσεων για διάλυση του Δήμου του.

Οφείλουμε όλοι να είμαστε μία γροθιά, μία φωνή και μία προσπάθεια, μέχρι η χώρα να απαλλαγεί από τους έλληνες και ξένους κατακτητές.

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν ενοικιάζεται, δεν πωλείται και δεν (εξ)αγοράζεται.

πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Άκης Γκόγκος, Παναγιώτης Κατσαρλίνος, 
Δημήτρης Μ. Χανιωτάκης, Πέτρος Χριστοδούλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου