Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014

Η ΝΤΡΟΠΗ, ΝΤΡΟΠΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΧΑΡΑΣ ΤΟΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙ: 44000 ευρώ από πρόστιμα για παράνομα τραπεζοκαθίσματα χαρίστηκαν δια τας εκλογάς.

Καιρό έχουμε να βρίσουμε, μου επισήμανε ο ιδιοκτήτης της Πλατείας. 
"Μου έλειψε το βρίσιμo",, μου είπε. 
Μην βιάζεσαι ρε αφεντικό. Βρίζουμε όταν πρέπει.


ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΡΑΑΑΑΑΑ!


Στις 30 Ιουνίου (αμέσως μετά την ήττα Κουράση στις εκλογές) συνεδρίασε άρον - άρον αναγνώστη μου  η Επιτροπή επίλυσης οικονομικών διαφορών του δήμου μας, για να επιλύσει .... "φορολογικές διαφορές" - λέει - με πολίτες.

Αυτό στα Χαλανδραίικα σημαίνει να βολέψει τους ημέτερους επιχειρηματίες της μπαρούπολης στην οποία βεβαίως - βεβαίως θα μπει τάξις (στην άλλη μας ζωή όμως, αυτή τελειώνει σιγά σιγά) και στους οποίους είχαν βεβαιωθεί πρόστιμα για υπέρβαση των αδειών τους σε αριθμό τραπεζοκαθισμάτων. (είχαν καταπατήσει δηλαδή δημόσιο χώρο παράνομα, για να το πω στην γλώσσα της "ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ").

Οι εκλογές είχαν γίνει βλέπεις και είχαν αναληφθεί δεσμεύσεις και υποχρεώσεις που έπρεπε να βγουν μεταξύ διαπλοκής και δημοτικών αρχών.

ΔΙΕΓΡΑΨΑΝ ΛΟΙΠΟΝ 44.000 ευρώ σε 14 μπαροκαφετεριοταβέρνες  έτσι με μια μονοκοντυλιά.

Σου λέει - λεφτά έχει ο δήμος, σβήστε τα πρόστιμα να βάζουν οι άνθρωποι με την ησυχία τους τραπέζια όσα θένε να έχουνε να πορεύονται.

Έτσι, επειδή στήριξαν τον Αεικίνητο και τους συμμάχους στας εκλογάς, τα πρόστιμα που τους είχαν επιβληθεί και ήταν του ύψους των 88000 ευρώ μειώθηκαν κατά 50%!!!

Άλλος ωφελήθηκε 5 χιλιάρικα, άλλος 8 χιλιάρικα ο άλλος ένα χιλιάρικο (θα περιμένουμε την ΔΙΑΥΓΕΙΑ για να ανεβάσουμε την απόφαση για να μην λένε αι ανταγωνισταί μας εις τον τύπο ότι έχουμε προνομιακή ενημέρωση από τον δήμο, οπότε μόνο ότι σκάει σε δημοτικό συμβούλιο βρωντάμε και από εδώ), νέοι λοιπόν ωφελούμενοι του ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΚΟΡΟΪΔΕΙΟΥ (τσαντίζεται πολύ ο Κουράσης που το λέμε έτσι, θα έχω ξύδι στην κωλότσεπη την άλλη φορά).

Το θέμα ήρθε στην επιφάνεια προχτές αναγνώστη μας, όταν η νέα διοίκηση έφερε στο δημοτικό συμβούλιο προς επικύρωση το - από 30 Ιουνίου - πρακτικό της επιτροπής επίλυσης φορολογικών διαφορών.

Μαζί με ρύθμιση των χρεών για τέλη χρήσης των νόμιμων τραπεζοκαθισμάτων σε 3 δόσεις.

ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΜΕΙΝΕ ΤΡΙΧΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΟΥ!

Διότι μαζί με την διαγραφή χρεών μας έσκασαν μέσα στα μούτρα και οι άδειες για να δούμε πόσα τραπεζάκια προβλέπονται που για τις περισσότερες έχει υπογράψει τα τοπογραφικά και τις κατόψεις ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ του δήμου, ως ιδιώτης βεβαίως μηχανικός.
(ΟΜΟΡΦΟΣ ΚΟΣΜΟΣ, ΗΘΙΚΟΣ, ΒΑΓΓΕΛΙΚΑ ΓΑΤΖΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΣ).

Κουράσης (όλοι), Ανδρέοπουλος (όλοι), Ανδρεανάκης (ο Γ.Λαδόπουλος έλειπε, οπότε τον εκπροσωπούσε)  ψήφισαν υπέρ (όλως τυχαίως δηλαδή, εντελώς συμπτωματικά όχι ότι έχουν τίποτα διαπλοκές με τα μαγαζιά, όοοχι, μην σου μπαίνουν τέτοιες ιδέες, απλά είναι υπέρ της κοινωνικής πολιτικής οι άνθρωποι).

Τώρα να πάμε στην άλλη πλευρά :  οι σύμβουλοι της πλειοψηφίας πρέπει να έχουν αρχίσει  να βλέπουν στον ύπνο τους τον Λένιν μαζί με τον Άρη και τον Μάρκο Μπότσαρη να τους κυνηγάνε να τους .... άντε μην  το γράψω, με αυτά που είναι υποχρεωμένοι να ψηφίζουν αφού ως πλειοψηφία .... υποχρεούνται να κλείσουν τα ανοικτά μέτωπα Κουράση για να καλύψουν τις υπηρεσίες και επιπλέον πρέπει να είναι και .... ευγενικοί μαζί του, αφού χρόνια νόμιζαν πως βάζει τάξη, τον πίστευαν.
ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΜΑΜΗΜΕΝΑ ΤΑ ΜΕΤΩΠΑ ΤΟΥ!

Λυπήθηκε η ψυχή μου τον Γερολυμάτο αναγνώστη μου, όταν του έδειχναν τις άδειες με τις υπογραφές του "στελέχους" της υπηρεσίας του, "την οποία δεν μπορεί να υποχρεώσει να υπογράψει βεβαιώσεις για την έκδοση αδειών στους αθλητικούς χώρους" όπως είχε πει πριν δυο μέρες.
Δεν θα το είχε πιάσει φαίνεται γιατί κόντευε να λιποθυμήσει.
Υπογλώσσια χρειαζόταν ....

ΑΚΡΟΒΑΤΕΣ ΗΤΑΝ ΟΜΩΣ, ας βρουν πώς θα ακροβατήσουν τώρα.
Να μάθουμε και τις νέες φιγούρες, τις παλιές τις ξέρουμε χρόνια τώρα.
ΕΒΡΙΖΑΝ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΟΚ.

Πάντως έτσι για πλάκα- σκέψου να είχε γίνει καμιά στραβή και να ήταν αλλιώς τα πράγματα, να ήταν πλειοψηφία κανένας Θωμάς ΄ή καμιά Καρατζά και να έφερνε αυτό το θέμα στο Δ.Σ. τι θα έλεγε μετά η ΣΤΑΣΗ. Όχι σκέψου το ...

Ειδικά αν η στραβή ήταν μεγάλη και έφερνε κανένα τέτοιο ο άλλος, ο ακατανόμαστος από καμιά ΦΛΥΑ, σκέψου πώς θα έκανε και ο Διαφθοροκυνηγός μαζί .....

ΓΑΜΩ ΤΑ ΓΕΛΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΑΜΕ.

Θα κατάγγελλαν αυτόν, την γυναίκα του και την συγχωρεμένη τη γιαγιά του....
 Μέχρι τρεις γενιές πίσω ....

Για την ιστορία το θέμα δεν ψήφισαν Θωμάς, Βαρδουλάκης, Καρατζά, Αναστασιάδης, Νταβίας.

ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ "ΩΦΕΛΟΎΜΕΝΟΥΣ" ΤΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ" ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΩΡΟΥ (κάτι σαν τους τσιγγάνους δηλαδή αλλά στην εντός σχεδίου περιοχή όμως) ΜΟΛΙΣ ΒΓΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΤΗΝ ΔΙΑΥΓΕΙΑ.


ΕΥΤΥΧΕΙΤΕ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου