Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΡ. ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΙΤΗΜΑ ΔΟΥΡΟΥ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΑΝΑΓΚΑΙΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ
Δυστυχώς για τη χώρα μας, σοβαρότητας στερείται ένας υπουργός που δεν απαντά επί της ουσίας.

Ένας υπουργός που, ενώ είναι λαλίστατος επί παντός επιστητού στα τηλεπαράθυρα όπου ξημεροβραδιάζεται, επιλέγει να μην δώσει καμία απάντηση επί του συγκεκριμένου αιτήματος της νέας Περιφερειακής Αρχής σχετικά με για την άμεση πρόσληψη προσωπικού στην Περιφέρεια, στους τομείς καθαριότητας, φύλαξης, προσωπικού υγείας, συντήρησης προκειμένου να εξασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία της.

Επ’ αυτού, του συγκεκριμένου, έχει κάτι να απαντήσει ο κ. υπουργός – τιμητής των τηλεπαραθύρων ή η δημόσια παρέμβασή του περιορίζεται μόνο στη στήριξη συκοφαντικών λασπολογημάτων ;

Στο συγκεκριμένο ερώτημα, τα ψέματα τελειώνουν για τον υπουργό και η απάντησή του, την οποία θα περιμένουμε, θα πρέπει να είναι σαφής.

Ειδάλλως είναι φανερό ότι τα λασπολογήματα συνιστούν την κυβερνητική γραμμή/ πολιτική.

Στερείται τέλος σοβαρότητας, ένας υπουργός, ο οποίος αντί να στηρίξει την πρώτη Περιφέρεια της χώρας, όπως επιβάλλει ο νόμος και η χρηστή διοίκηση, σπεύδει να πάρει το μέρος συκοφαντικού λασπολογήματος.

Ένας υπουργός δηλαδή που λειτουργεί με μικροκομματικά κριτήρια.

Πραγματικά δεν ξέρει κανείς τι είναι χειρότερο: μια ανίκανη κυβέρνησηή μια κυβέρνηση που ξεδιάντροπα εμπαίζει τους πολίτες;

Και στις δύο περιπτώσεις πρόκειται για κυβέρνηση που η ημερομηνία λήξεώς της έχει προ πολλού παρέλθει. Κυβέρνηση ακατάλληλη να προασπίσει το δημόσιο συμφέρον και τα συμφέροντα των πολιτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου