Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΑΣ ΘΑΝΑΣΗ ΠΙΣΤΙΚΟ: ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ που ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ!

ΣΑΣ ΠΡΟΩΘΩ ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ που ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ!

<<Χθες, έγινε κάτι σπουδαίο: Δεν γνωρίζω προσωπικώς τον δήμαρχο του Χαλανδρίου, που ονομάζεται Ρούσσος. Αλλά, από χθες, λέω ότι δεν είχα την τιμή να τον γνωρίσω. Εάν τον αντάμωνα, θα του έσφιγγα το χέρι με την πιο δυνατή, αντρίκεια χειραψία. Χθες, στο Χαλάνδρι, στην παρέλαση, ακούστηκε ο ύμνος του ΕΛΑΣ. Τέτοιες πράξεις φτιάχνουν το μέτρο με το οποίο παίρνει μπόι ο κόσμος. Το λέω, γιατί, από σήμερα, έχουν πέσει όλοι πάνω του. Όλοι οι φυσικοί απόγονοι και πολιτικοί επίγονοι των Μπουραντάδων και των Ταγμάτων Ασφαλείας του Πλυντζανόπουλου, όσοι κρύφτηκαν πίσω από κουκούλες και έδειχναν με το δάχτυλο, στην Κοκκινιά και στο Δουργούτι, όλες οι μισοριξιές της προδοτικής, δωσίλογης Δεξιάς έχουν λυσσάξει.Έχουμε καθήκον να του σταθούμε. Το χρωστάμε στους ανθρώπους με τα γένια, τα φυσεκλίκια και τους μαύρους σκούφους.
Το χρωστάμε και στον Άρη και στον Ποδιά και στον Σαμαρείτη και στην Ηλέκτρα και στον Αναστασιάδη. Γεννήματά τους είμαστε. Όσοι είχαμε την τιμή και την τύχη να μας αναθρέψουν οι άνθρωποι της δρακογενιάς ξέρουμε τι πνοή φυσήξανε μέσα μας.
Ακόμη βροντάνε μέσα μας. Καλά είναι να είμαστε διανοούμενοι, δεν λέω. Λέω, όμως, ότι πιο σπουδαίο είναι να θεριεύει η αντάρα μέσα μας.
Σχωρνάτε το ανήμερο θυμοειδές μου. Ηταν μεγάλη πράξη η χθεσινή.>>
Σας ασπάζομαι, Στέφανος Δημητρίου

Με εκτίμηση,
pistikos athanasios | ath.pistiko@yahoo.gr


ΣΧΟΛΙΟ: Θανάση ευχαριστούμε για την συμμετοχή σου. Ελπίζουμε να συνεχιστεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου