Κυριακή, 9 Νοεμβρίου 2014

90 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΠΑΙΞΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΤΖΟΚΕΡ...

Φρενίτιδα; Παροξυσμός; Τρέλα; Η σημερινή κλήρωση του τζόκερ δημιουργεί όνειρα, φτιάχνει τη διάθεση των Ελλήνων, κάνει μικρούς και μεγάλους να ονειρεύονται ότι θα μπορούσαν να γίνουν εκατομμυριούχοι...
Με 50 λεπτά που κοστίζει μία στήλη, ο καθένας έχει το δικαίωμα να ονειρεύεται ότι θα βελτιώσει τη ζωή του, ότι θα λύσει άπαξ και διά παντός τα οικονομικά του προβλήματα, ότι θα σαλπάρει για άλλες πολιτείες αποχαιρετώντας την παλιά του ζωή και τις δυσκολίες της καθημερινότητας.

Από τον άνδρα που έγινε πρώτο θέμα το πρωί χάρη στην πρωινή εκπομπή του Σκάι που τον εντόπισε να καταθέτει σε πρακτορείο ποσό 3.000 ευρώ επειδή είδε όνειρο τους 13+3 αριθμούς στους οποίους στοιχημάτισε, μέχρι τους υπέργηρους ή τα παιδιά που κάνουν όνειρα πιο... πεζά απ' αυτά των μεγάλων και σχεδιάζουν απλώς με τα κέρδη τους να αγοράσουν την καλύτερη παιχνιδομηχανή ή το πιο σύγχρονο smartphone, όλοι τρέχουν να παίξουν τζόκερ..

ΣΧΟΛΙΟ Θ. Π.'''Τελικά, το ερώτημα που γεννάται εν μέσω οικονομικής κρίσης είναι εάν αυτή έχει ενισχύσει ή έχει περιορίσει τον τζόγο στις μέρες μας. «Από ό,τι φαίνεται, χωρίς να έχουμε στη διάθεσή μας επίσημα στοιχεία αλλά από την προσέλευση των αιτούντων θεραπεία στο πλαίσιο του ΚΕΘΕΑ-ΑΛΦΑ, υπάρχει αύξηση των αιτημάτων κατά 10-15%. Πιθανά να φανεί στο μέλλον ότι συνδέεται η αύξηση της προσέλευσης με την οικονομική κρίση».Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *