Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΟΚΝΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΕΞΕΥΡΕΣΗ ΛΥΣΗΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΡΟΜΑ

Το νέο δημοτικό συμβούλιο δεν έχει καν ενημερωθεί για την μελέτη ένταξης του Πεύκο Πολίτη - αφού η μελετητική ομάδα που έχει χρεώσει τον δήμο κοντά στα 900 χιλιάρικα  - θεωρεί ότι δεν έχει υποχρέωση να ενημερώσει τους δημοτικούς συμβούλους και πουλάει φτηνά ρουσφέτια  σε όσους εξ αυτών  ζήτησαν ενημέρωση. Εμείς δεν θα πάρουμε ρουσφέτι, ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.
 Ο δήμαρχος Χαλανδρίου και η Τεχνική Υπηρεσία δεν τον υποχρεώνουν γιατί όσο  λιγότεροι καταλάβουν, τόσο καλύτερα για τις μεθοδεύσεις του διακομματικού τοπικού κατεστημένου που είναι δεσμευμένοι να υπηρετήσουν.

Όμως οι διαδικασίες εξεύρεσης λύσης για το θέμα των τσιγγάνων προχωρούν μεθοδικά και με άοκνες προσπάθειες της διοικήσεως, όπως βλέπεις αναγνώστη μου.

Διάλογος για το μεγάλο θέμα, γίνεται καθημερινά.

ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ!
Ε, πού αλλού;

Με τον δήμαρχο να συνομιλεί με τον Γενικό Αποκεντρωμένης έχοντας μεταβεί, μαζί με το τηλεοπτικό συνεργείο του ΣΚΑΪ, στο ΟΤ 50, όπου ΔΕΝ γίνεται το δημαρχείο για λόγους που έχουμε αναλύσει και όπου υλοποιείται μια εκ των "σκανδαλωδών συμβάσεων της ΦΛΥΑ" και λειτουργεί ως γκαράζ, στην κεντρική πλατεία, ώστε να ζωντανέψει η τηλεοπτική εικόνα με live μετάδοση.

(Φαίνεται ολίγον κακά μακιγιαρισμένος ο δήμαρχος, δεν προσέχετε, δεν προσέχετε καθόλου, είναι γυαλάδα αυτή; ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΝ)



Το βίντεο ανέβηκε στο επίσημο site του δήμου από όπου το πήραμε.

Highlight που προτείνουμε να ακούσετε;

Η επιτηδευμένη αλλά ξεκάθαρη απόπειρα του Σ. Ρούσσου να παρουσιάσει την πρόταση για επίλυση του θέματος των τσιγγάνων μέσω της ένταξης της περιοχής στο σχέδιο και της υλοποίησης στεγαστικού προγράμματος ως χρονοβόρα διαδικασία.
"ΘΕΛΕΙ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ" λέει στον τηλεοπτικό φακό αλλά θα δούμε, κλπ. (αυτά τα κατάλαβε μετά τις δημοτικές εκλογές, πριν τα πρότεινε ως λύση, δεν ήταν χρονοβόρα η λύση).

Ο Δήμαρχος διολισθαίνει στις ίδιες θέσεις που λέγονται  δεκαπέντε χρόνια τώρα και δεν γίνεται τίποτα στο Π. Πολίτη, όπου διαιωνίζεται η κατάσταση με την τριπλή ομηρία περιοίκων, ιδιοκτητών, τσιγγάνων.

Δεν θέλει πέντε χρόνια η εφαρμογή της ΜΟΝΗΣ λύσης, αναγνώστη μου.

Θέλει 2 με 3 χρόνια σκληρής, επίπονης, μεθοδικής και ουσιαστικής δουλειάς.
Βέβαια αυτό προϋποθέτει να περιοριστούν οι τηλεοπτικές εμφανίσεις των αρμοδίων για να μείνει χρόνος να κάνουν και καμιά δουλειά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου