Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά την έκτακτη σύγκληση της Διαρκούς Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής σε συνέχεια των πρόσφατων δηλώσεων του Διοικητή ΙΚΑ-ΕΤΑΜ για το ασφαλιστικό

Την έκτακτη σύγκληση της Διαρκούς Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής, σε συνέχεια των πρόσφατων δηλώσεων του Διοικητή ΙΚΑ-ΕΤΑΜ για το ασφαλιστικό ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ δια του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου Π. Κουρουμπλή, των Υπευθύνων ΕΕΚΕ Εργασίας και Υγείας Δ. Στρατούλη και Α. 
Ξανθού και τη συνυπογραφή των βουλευτών Αγαθοπούλου Ε., Δερμιτζάκη Κ., Ζαχαριά Κ., Ζερδελή Γ., Κυριακάκη Β., Μπάρκα Κ., Μπόλαρη Μ., Σταθά Γ. και Χαραλαμπίδου Δ.

Αναλυτικά η επιστολή των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ προς τον Πρόεδρο της Διαρκούς Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής έχει ως ακολούθως:

«Κύριε Πρόεδρε

Με βάση το άρθρο 41 Α του Κανονισμού της Βουλής ζητούμε να συγκληθεί εκτάκτως η Διαρκής Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής με την παρουσία του Υπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Γ. Βρούτση και του Διοικητή ΙΚΑ-ΕΤΑΜ κ. Ρ. Σπυρόπουλου.

Οι πρόσφατες δηλώσεις του Διοικητή του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ για το ασφαλιστικό προκάλεσαν και προκαλούν εντονότατες ανησυχίες στους πολίτες και κυρίως στους συνταξιούχους. Είναι σαφές ότι η αναστάτωση που έχει προκληθεί δε θεραπεύεται από τις διαψεύσεις του κ. Υπουργού.

Ζητούμε από εσάς να προβείτε άμεσα στη σύγκληση της Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων και στην κλήση των παραπάνω δημοσιών προσώπων, προκειμένου να ενημερωθεί το Σώμα και κατ' επέκταση η Ελληνική Βουλή».

Το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου