Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

Ο ΠΙΤΣΙΡΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΙΣΤΡΟ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ! ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ...

Ενεργοποιήθηκε το ρήγμα της Αμφίπολης



Δυο ισχυρές σεισμικές δονήσεις σημειώθηκαν χτες το βράδυ, και συγκλόνισαν την Αθήνα που την είχε πέσει για ύπνο. Οι σεισμοί ήταν επιφανειακοί, όπως είναι και οι σύγχρονοι Έλληνες. Οι σεισμολόγοι αναμένουν νέο σεισμό, ο οποίος θα ισοπεδώσει τα πάντα και θα δώσει τεράστιες ευκαιρίες για ανάπτυξη, αφού στην Ελλάδα την ανάπτυξη την μετράμε με τούβλα.
Αρχικά, οι σεισμολόγοι πίστεψαν πως οι σεισμοί οφείλονταν στις μαλακίες που έλεγε ο Ανδρέας Λοβέρδος στην τηλεόραση, ενώ δεν ήταν λίγοι αυτοί που πίστεψαν πως το Πολυτεχνείο ζει.
Το επίκεντρο των σεισμών εντοπίζεται στην Εύβοια αλλά οι σεισμολόγοι ανησυχούν επειδή ενεργοποιήθηκε το ρήγμα της Αμφίπολης.

Σύμφωνα με τους σεισμολόγους, οι ανασκαφές στην Αμφίπολη ενεργοποίησαν το ρήγμα, το οποίο θα δώσει μεγάλους σεισμούς τα επόμενα χρόνια, με αποτέλεσμα να έρθουν όλοι οι αρχαίοι σκελετοί στην επιφάνεια και να γίνει η χώρα ένα απέραντο νεκροταφείο.

Οι αρχαιολόγοι της Αμφίπολης αναφέρουν πως ο σκελετός που βρέθηκε δεν επηρεάστηκε από τον σεισμό, αν και χάθηκε μια ωλένη και τρία πλευρά, αλλά μπορεί να τα έφαγαν τα ποντίκια.
Σεισμολόγοι και αρχαιολόγοι διασταυρώνουν τα ξίφη τους στις τηλεοράσεις, ενώ η Ελλάδα κρατάει τη βρομερή ανάσα της.


ΣΧΟΛΙΟ: ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου