Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

ΦΛΥΑ - Η ΑΜΦΙΠΟΛΗ ΤΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ


"Θα βγουν οι σκελετοί από τα ντουλάπια της ΦΛΥΑ" λέει όπου σταθεί και όπου βρεθεί - μαθαίνω - ο αντιδήμαρχος τεχνικής υπηρεσίας που έτσι αποφεύγει να ασχοληθεί με τους σκελετούς της υπηρεσίας του που φαίνεται ότι δεν θέλει να αγγίξει.

Ας πούμε παραδειγματικά τον σκανδαλώδη χειρισμό των μεγάλων και πολυδάπανων μελετών για Π. Πολίτη και ΓΠΣ ή για τις άδειες καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος που υπογράφονται από τον ελεγκτή μηχανικό του δήμου και ΑΚΟΜΑ δεν τρέχει μία.
Δεν έχει προλάβει να ασχοληθεί με αυτούς τους σκελετούς ο αντιδήμαρχος, ψάχνει τα ντουλάπια της ΦΛΥΑ και παίρνει άδειες από μικροπωλητές.

Το ίδιο λένε - μου λέει ο σμπίρος μου - και κάτι παλιοκαραβάνες στην οικονομική υπηρεσία που δεν έχουν βεβαιώσει τα δημοτικά τέλη του 2006 σε εταιρείες κολλητών τους ενώ πήδαγαν ασάλιωτα τους ανταγωνιστές τους.

Η αντιδήμαρχος κ. Χριστούλη το είπε ότι κάποιοι οφείλουν τέλη διαφήμισης του 2006 και δήλωσε ότι προχωράει σε βεβαιώσεις τους, δεν το λέμε εμείς.

Η ΦΛΥΑ φταίει γι' αυτό μήπως;

Ο Πρίγκηπας γιατί δεν έχει μιλήσει ποτέ γι' αυτό; Υπήρχε κάποιος δίαυλος με την εφορία άραγε; Γιατί εκεί θα βεβαιώνονταν τα τέλη για να εισπραχτούν ξέρετε.

Και αν έφταιγε  η ΦΛΥΑ - όπως λένε οι πολιτικοί διαπλεκόμενοι του γαλαζοπρασινομπορντώ κατεστημένου, χρόνια τώρα - ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΗΡΘΕ Η ΛΑΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ, ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΤΟΥΣ, ΤΙΣ ΚΑΝΕΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ;

Γιατί ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΜΟΔΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ. ΑΥΤΟ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ!

Αυτή ήταν δηλαδή πάντα η αρμόδια για την είσπραξη των τελών διαφήμισης υπηρεσία, δεν είναι καμιά αριστερή παρέκκλιση. Και επί δεξξξάς αυτή ήταν η αρμόδια υπηρεσία και επί Λαϊκής Δημοκρατίας του Χαλανδρίου αυτή είναι.

ΔΕΝ ΗΤΑΝ Η ΦΛΥΑ! ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΦΛΥΑΣ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ.

Η Φλύα ήταν και παραμένει για κάποιους όμως  ένα είδος τοπικού τάφου Αμφίπολης:

Κάθε φορά που στριμώχνονται κάνουν έναν χαβαλέ, αμολάνε δυο ανυπόστατες και αστήρικτες καταγγελίες, ρίχνουν λάσπη στον ανεμιστήρα, πρήζουν τα συκώτια των εισαγγελικών αρχών να στείλουν έναν ΑΚΟΜΑ έλεγχο, λένε στους γύρω τους "κάτσε να δεις τον σκελετό που βγαίνει από την ντουλάπα"  για να αποπροσανατολίσουν την συζήτηση από τα μεγάλα, σοβαρά και αδιαμφισβήτητα.

ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ....  ΑΛΛΗ ΜΑΣ ΕΔΕΙΧΝΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΜΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΤΩΡΑ (μερίδα σοσιαλισμού εννοώ).

Ψάχνουν για σκελετούς ελπίζοντας να βρουν τον σκελετό - έκπληξη : Της γοργόνας της αδελφής του Μ. Αλέξανδρου!


ΜΕΡΕΕΕΕΕΕΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου