Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

Κινήσεις με φόντο την πολυμετοχικότητα…



Καλά διαβάσατε τον τίτλο, και είστε στην σωστή ιστοσελίδα για το θέμα που θα διαβάσετε παρακάτω.

Όλο αυτό το διάστημα παρατηρείται έντονη κινητικότητα, στα Παναθηναϊκά πέριξ και όποιος δεν το βλέπει απλά δεν βλέπει πέρα από την μύτη του.

Πρώτον και κύριον ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, εδώ και αρκετό καιρό μέσω των μέσων που έχει στα χέρια του, προσπαθεί να κρατάει συσπειρωμένο τον κόσμο του Παναθηναϊκού.
Δεύτερον η συνέντευξη του προέδρου του μπασκετικού Παναθηναϊκού, στο Action 24 η αλλιώς στο πρώην TV Magic.

Όπου το κύριο σημείο το οποίο καλούμαστε να δώσουμε σημασία, είναι το εξής: Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε μια κρίσιμη καμπή, και καλό θα ήταν να γίνει μια συλλογική προσπάθεια για να επανέλθει στον δρόμο που του αξίζει.

Είτε αυτός λέγεται Βαρδινογιάννης, είτε λέγεται Βγενόπουλος, είτε λέγεται Πατέρας, είτε Γιαννακόπουλος είναι όλοι καλοδεχούμενοι για το καλό του Παναθηναϊκού.

Κρατήστε στο μυαλό σας το όνομα Νίκος Πατέρας, ναι είναι αυτός που τον βάφτισαν καπετάνιο των ονείρων τους οι οργανωμένοι οπαδοί των πράσινων.

Στην παρουσίαση του Τάκη Φύσσα, στο πόστο του τεχνικού διευθυντή ο Γιάννης Αλαφούζος έλεγε με στεντόρειο αλλά και πονεμένο ύφος τι να κάνουμε, πληρώνουμε εφορία και τόσες οφειλές δεν μας έφτασαν τα λεφτά για μεταγραφές.
Το τελευταίο διάστημα λοιπόν έχουμε την επιστροφή του Σωτήρη Νίνη, την προσπάθεια επιστροφής του Χάρη Μαυρία, την πρόταση στον Ζιλμπέρτο Σίλβα για να γυρίσει για έξι μήνες και να κλείσει την καριέρα του.

Έχουμε την προσπάθεια για επιστροφή του Σεμπάστιαν Λέτο, μια κίνηση που αν προχωρήσει θα σηκώσει το Απόστολος Νικολαϊδης στον αέρα.

Το ερώτημα λοιπόν εδώ είναι το εξής, που βρήκε τα χρήματα ο Γιάννης Αλαφούζος για να προχωρήσει σε τέτοιο βαθμό την ενίσχυση του Παναθηναϊκού.

Οι πληροφορίες λοιπόν της Φλόγας έχουν ως εξής, στην πιάτσα του Παναθηναϊκού ψήνεται επιστροφή μέλους η μελών από την πολυμετοχικότητα, ώστε να ξεκινήσει η προσπάθεια αγωνιστικής ανασυγκρότησης όπως λέγεται εδώ και αρκετό καιρό.

Όπως λοιπόν είμαστε σε θέση να ξέρουμε ο μόνος άνθρωπος, που θα μπορούσε να πετύχει κάτι τέτοιο είναι ο Νίκος Πατέρας, που έχει το λαϊκό έρεισμα και δεν θα δυσαρεστούσε την πλευρά Βαρδινογιάννη που επί της ουσίας τον έβγαλε στα κοινά του τριφυλλιού.

Όσο για τους παίκτες που αναφέραμε παραπάνω, επί δικής του προεδρίας άλλοι μεσουρανούσαν στο γήπεδο και άλλοι έκαναν τα πρώτα βήματα τους π.χ. Μαυρίας.

Μένει να δούμε αν το πρώτο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου θα υπάρξουν ουσιαστικές εξελίξεις στα διοικητικά των πράσινων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου