Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

ΕΧΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΧΑΙΟΥΣ ΛΟΓΟΜΠΑΤΣΟΥΣ! ΤΟΥΣ ΦΡΟΥΡΟΥΣ ΤΗΣ ΑΧΑΪΑΣ



Στραβά μου μπήκε η χρονιά και έχω ξεμείνει και από χάπια ...

Μερικοί - και μάλιστα της ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΤΑΣΗΣ (άλλο αυτό τώρα, αλλά δεν θα το σχολιάσω προς το παρόν) δεν ξέρουν τι να κάνουν χωρίς βαρβάρους και συνεχίζουν απτόητοι επιθεσούλες και προκλήσεις στην Πλατεία (κανονικές επιθέσεις δεν τους παίρνει να κάνουν, το ξέρουν ότι θα πέσει στυλιάρι άγριο αν τολμήσουν).

Δεν θα ασχοληθούμε παρά μόνο προειδοποητικά, απλά δηλώνοντας  ΚΑΘΑΡΑ για άλλη μια φορά ότι ΑΠΟ ΕΔΩ ΘΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΙΠΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΕΙ.
Και για τα θέματα αρμοδιότητος δήμου Χαλανδρίου θα λέμε ό,τι γουστάρει η στραβή μας.

Αφορμή για την επιθεσούλα ήταν βεβαίως οι δύο αναρτήσεις κριτικής στον δήμο (κάτι τρελά που συμβαίνουν αναγνώστη μου. Την φρουρά της καργαριστεράς παριστάνει η σοσιαλιστική τάση, μύγα μήσω).

Διότι θένε να λέμε μόνο τα καλά, που τα λέμε και είναι αρκετά. Και να μην κάνουμε κριτική. (Χρειάζονται οι δικοί τους μηχανισμό και ρουσφέτια τώρα, αλλά εμείς χεστήκαμε).

Και οι "δικοί τους" στον δήμο μας φαίνεται δεν αντέχουν στην παραμικρή κριτική. Είναι ΞΕΡΟΛΕΣ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΕΣ και ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΤΟ ΑΛΛΑΘΗΤΟ. Και παίρνουν τον σοσιαλιστή μπαμπά τους τηλέφωνο να μας κάνει νταντα! (μυγα μήσω).

Και με έναν περίεργο κάρμα ΠΑΛΙ με κάποιο τρόπο μπερδεύονται με την Αχαΐα. Βλέπεις έχουν την αντίληψη ότι το Χαλάνδρι είναι η Χαλανδρίτσα Αχαΐας,

Και παρεμβένουν μην ακουστεί καμιά λέξη κριτικής για .... πατριώτη τους και τα έργα του.

ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΤΣΑΝΤΙΣΤΗΚΑΤΕ ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΓΡΑΨΟΥΜΕ:

1. Όταν σκάβεις τα πεζοδρόμια στο κέντρο της πόλης και κλείνεις εισόδους καταστημάτων πρέπει να ενημερώνεις πρώτα.
Και αυτές οι εργασίες γίνονται ΚΑΙ ΝΥΧΤΑ.

2. Όταν οι Χαλανδραίοι μαγαζάτορες παραπονιούνται για ό,τι συμβαίνει στην πόλη τους και ζητούν από την Πλατεία να αναδειχτεί  το παράπονό τους για τον δήμο, οι κάτοικοι της Κάτω Αχαγιάς ΤΟ ΒΟΥΛΩΝΟΥΝ αντί να παριστάνουν τους λογομπασκίνες και τους ΦΡΟΥΡΟΥΣ ΤΗΣ ΑΧΑΪΑΣ.
Αυτά ΑΛΛΟΥ! Δεν μας έχουν φιμώσει πολύ πιο επικίνδυνοι τρομοκράτες.

3. Τα σχολεία και οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί δεν έπρεπε σήμερα στο Χαλάνδρι να είναι κλειστά και δεν πρέπει να κλείνουν ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ γιατί υπάρχει ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΑΙ.
Αλλά ειδικά για τους μικρότερους μαθητές και τα πιτσιρίκια των παιδικών σταθμών υπάρχει και η εργασία των γονιών που προγραμματίζεται.
ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΟ.
Και όπως έγραψε φίλη μας - σκληρά εργαζόμενη στον ιδιωτικό τομέα "εγώ τώρα τι να πω στο μαγαζί που δεν θα πάω;"
Σήμερα μάλιστα ο δήμος Αμαρουσίου ανακοίνωσε ότι οι παιδικοί σταθμοί στο Μαρούσι - περισσότερο χιονισμένο από το Χαλάνδρι - ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΟΙ!
Τώρα αν σήμερα εσύ ΧΑΛΑΝΔΡΑΙΕ βλέπεις ότι η κατάσταση είναι τέοια που έπρεπε να είναι κλειστά τα σχολεία τότε εμείς είμαστε άδικα γκρινιάρηδες.

Δεν ξέρω βέβαια τι συνθήκες επικρατούν στην Κάτω Αχαγιά από όπου μας κάνουν τους σχολιαστές λογικριτές..

ΥΓ: Και δεν θυμάμαι να του την έδειξα κιόλας ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου