Τρίτη, 13 Ιανουαρίου 2015

Ο ΣΥΝΔΗΜΟΤΗΣ ΜΑΣ "ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ" ΝΙΚΟΣ ΤΟΣΚΑΣ


Ο υποστράτηγος ε.α Νίκος Τόσκας είναι ο στρατιωτικός που ο ΣΥΡΙΖΑ επέλεξε να του εμπιστευθεί την πέμπτη θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας για τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου. Κάτι που σημαίνει ότι ο Νίκος Τόσκας διατηρεί ελπίδες εκλογής αν ο ΣΥΡΙΖΑ πάει εκλογικά ψηλά.

Αξιωματικός των Τεθωακισμένων ο Νίκος Τόσκας είχε κατορθώσει να συνδυάσει την “μάχιμη υπηρεσία” στην πρώτη γράμμη, με την θητεία σε κρίσιμες επιτελικές θέσεις στο εσωτερικό αλλά και στο NATO. Εμείς οι δημοσιογράφοι τον γνωρίσαμε ως διευθυντή του γραφείου του τότε Α/ΓΕΕΘΑ Μανουσου Παραγιουδάκη. Αυστηρός ως αξιωματικός αν και πάντα οι πολιτικές του πεποιθήσεις ήταν “αριστερών” κατευθύνσεων.

Μετά από την αποστρατεία του ο Νίκος Τόσκας δραστηριοποιήθηκε πολιτικά συμμετέχοντας στην πολιτική κίνηση ΠΡΑΤΤΩ του Νίκου Κοτζιά.

Θα βρεθούν πάρα πολλοί να θυμηθούν ότι υπήρξε διευθυντής του Πάνου Μπεγλίτη όταν ήταν ΑΝΥΕΘΑ. Υπήρξε εξαιρετικός στα καθηκόντά του και τελικά συγκρούστηκε με τον πολιτικό του προϊστάμενο.

Ως βαθειά πολιτικοποιημένο άτομο είναι δεδομένο ότι ο Νίκος Τόσκας έχει συμπάθειες και αντιπάθειες στο στράτευμα. Θα λέγαμε ότι ήταν το “αντίθετο στρατόπεδο” απ΄ αυτό του Φραγκούλη Φράγκου , με τον οποίο είχαν μάλλον τυπικές σχέσεις.

ΠΗΓΗ: onalert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πράσινο Κίνημα: Ο Β. Λυσσαρίδης ταυτίστηκε με τον αγώνα της Κύπρου για ελευθερία και δημοκρατία

  Το Πολιτικό Συμβούλιο του Πράσινου Κινήματος εκφράζει τη θλίψη του και τα θερμά του συλλυπητήρια για την απώλεια του ιδρυτή και Επίτιμου ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις