Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΤΖΗΑΝΤΩΝΙΟΥ ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ


Ο Μανόλης Χατζηνάκης προλογίζει τον Γιάννη Χατζηανωνίου με έναν τρόπο που συγκίνησε

Ο "ΧΑΤΖΗ" επί το έργω, δίπλα του ο "προεδρεύων" Γ. Παπαγιαννόπουλος

Η χθεσινή συγκέντρωση που οργάνωσαμε οι φίλοι του Γιάννη Χατζηαντωνίου στο Χαλάνδρι πήγε καλά.

Πήγε καλά γιατί ο Γιάννης Χατζηαντωνίου - αν και εμφανώς κουρασμένος από το προεκλογικό τρεχαλητό, φτάνοντας στην τελευταία του προεκλογική υποχρέωση  - ήταν όπως πάντα σαφής, κατανοητός, ξεκάθαρος και ουσιαστικός.

Πήγε καλά γιατί ο Γιάννης Χατζηαντωνίου έκανε διάλογο με τους παρευρισκόμενους, τους άκουσε προσεκτικά και τους απάντησε στα ερωτήματά τους.

Πήγε καλά, γιατί ένα δύσκολο ακροατήριο - κάθε άλλο παρά "κομματικό" του ΣΥΡΙΖΑ - έφυγε ικανοποιημένο και σίγουρο ότι αξίζει να φτάσει αύριο μέχρι την κάλπη με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στο χέρι.

Πήγε καλά γιατί η συμμετοχή ξεπέρασε τα αναμενόμενα - η ζεστή και φιλόξενη αίθουσα του ZANTE ξεχείλισε με πάνω από 50 άτομα.

Πήγε καλά γιατί εκτός από τον υποψήφιο βουλευτή Γιάννη Χατζηαντωνίου παραβρέθηκαν δύο ιστορικά πρόσωπα του σοσιαλιστικού πατριωτικού χώρου που έδωσαν την διάσταση της ιστορικής συνέχειας των αγώνων που επωμίζεται ο Γιάννης: το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και πρ. υπουργός (Επί Ανδρέα) Μανόλης Χατζηνάκης - που προλόγισε τον Γιάννη Χατζηαντωνίου και το  επίσης  ιστορικό στέλεχος του ΠΑΚ και του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπαγιαννόπουλος ο οποίος ανέλαβε τον ρόλο του προέδρου στην διαδικασία - που δεν ήταν μονόλογος.

Παρέμβαση ενημέρωσης για το μεγάλο θέμα της διεκδίκησης των Γερμανικών Αποζημιώσεων έκανε ο Μένης Συγγελάκης (Μέλος της Επιτροπής στην οποία προεδρεύει ο Μανώλης Γλέζος).

Η πρωτοβουλία πήγε καλά γιατί όλοι οι παρευρισκόμενοι κατάλαβαν ότι ένας σταυρός αύριο στον Γιάννη Χατζηαντωνίου δεν θα τους οδηγήσει αργότερα σε .... κοψοχερισμό.

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου