Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΚΑΡΑΜΠΟΥΡΝΙΩΤΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΙ Η ΑΝΤΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ

ΑΠΆΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΑΓΓΕΛΟ ΝΤΑΒΙΑ ΠΕΡΙ ΧΘΕΣΙΝΗΣ ΜΟΥ ΕΡΩΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΄΄ΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΩΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΝ΄΄
 
Προς απάντηση έχω να πω τα εξής,

 
1.Είπατε για εμένα ότι
΄΄Μιλάμε για ΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΕΣ παρεμβάσεις εντελώς μεροληπτικές - υπέρ των προσωπικών του παραταξιακών πεποιθήσεων, όπως το έκανε προεκλογικά, όταν έδωσε ανοικτά και δημόσια ΓΡΑΜΜΗ στους πολίτες για το τι και ποιους να ψηφίσουν.΄΄

 
Έτσι προς ενημέρωση. Αν δει κανείς νοήμων το βίντεο,θα καταλάβει πως κατακρίνω την πρώην διοίκηση του Δήμου που μας χρέωσε οικονομικά και μας κορόιδευε και δεν έδωσα καμία γραμμή.

Είπα την αλήθεια με θάρρος για το συμφέρον του Συνδέσμου προς τα μέλη μας και μόνο.

Όσο για τη  δεύτερη Κυριακή φυσικά και ξεκαθαρίσαμε ως σύλλογος πως ΔΕΝ θέλαμε τους πρωην,διότι μας κοροιδεψαν και μας χρεωσαν και ειμαστε πολυ υπερηφανοι για αυτο διοτι ειχαμε δικιο...

Άλλωστε στο  βιντεο πλέξαμε και για εσάς εγκώμιο.....
Δεν είδαμε πουθενά στο replay το αντίθετο.
Παρολλο που δεν έχετε πατήσει ποτε το πόδι σας ούτε στο Σύνδεσμο, ουτε στον Συνοικισμό, μονο προεκλογικα βεβαια....
Ψήφοι ειναι αυτοί άλλωστε.
 
2.Όσο για τα περι της αποκριατικης εκδηλωσης αυτα που λετε ειναι φθηνες δικαιολογιες.Δεν μπορουν ολοι να χωνεψουν την επιτυχια ενος Δημου σε συνεργασια με τα σωματεια.Ο Δημος ειναι μπροστα στα θεματα πολιτισμου και καλεσε τα σωματεια,συνεργαστηκαμε και να το υπεροχο αποτελεσμα.Δεν θα πω αλλα,ειναι περιττα. 

Μπραβο και παλι στη Διοικηση του Δημου που τελικα καθε μερα δειχνει οτι δεν μας κοροιδευει.
 
Υ.Γ.Σας πειραξε πολυ βλεπω.Μα δεν καταλαβαινω.Καλεσε ο Δημος τον κοσμο να κανει αποκριες στην πλατεια μας. 

Ηρθατε;;;; 
Οχι.Αυτο ξερω εγω.Επισης να ξερετε πως θα σχολιαζουμ τα παντα που αφορουν τις Ριζες γιατι ειναι και καθηκον μας και γιατι ετσι γουσταρουμε.Στις επομενες εκλογες θα ξανααξιολογισουμε τον Δημο. δημοσια.Και κατι για τελΟς.Επειδη το facebook ειναι η μεγαλυτερη εφημεριδα,εμεις εδω γραφουμε και αν σας αρεσει.
Νικος Καραμπουρνιωτης


ΑΠΑΝΤΗΣΗ: 

1. Δεν θα απαντήσω στον φτηνό λαϊκισμό και στα τα περί "δεν έχω πατήσει το πόδι στον Συνοικισμό" Το παιχνίδι του "τοπικού συστήματος" θέλει να μην υπάρχει συζήτηση για ΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ αλλά για τον Συνοικισμό, την Τούφα, το Πολύδροσο, τους Χιώτες, τους Μητηληνιούς κλπ. 
Γνωστό, παλιό καθεστωτικό κόλπο: ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ!

2. Αυτό το παραμύθι όπου ο κάποιοι φωνάζουν υπέρ ή κατά του δήμου ανάλογα με την ικανοποίηση αιτήματος της στιγμής είναι πολύ παλιομοδίτικη πολιτική.
 Σήμερα ο κος Καραμπουρνιώτης εκθιάζει τον δήμο και επιτίθεται στην αντιπολίτευση.
Πριν μερικές μέρες έγραφε αυτά:

Ρίζες Σύνδεσμος Μικρασιατών Κωνσταντινουπολιτών
30 Δεκεμβρίου 5:58 μ.μ.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΡΙΖΕΣ ΠΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 29-12-14
Κυριε δημαρχε με λυπη βλεπουμε πως μετα απο 4 μηνες απο τα καθηκοντα σας ως δημαρχος καθως και των υπολοιπων του συνδιασμου σας,παροτι προεκλογικα ειχατε δεσμευθει ενοπιων μελων του δ.σ. μας και μελων του συλλογου για τη υποθεση ΑΜΜΕΣΗΣ στεγασης του συνδεσμου μας ο οποιος ειναι σε αριθμο μελων και δρασης ο μεγαλητερος στην πολη μας,δεν κανατε τιποτα απολυτως. Καθως επισης και για την μετονομασια της οδου Καρελλα σε Μικρασιατων προσφυγων,παρολο που εχουμε κιανει αιτηση εδω και τρεις περιπου μηνες.
Θεωρουμε οτι μας κοροιδεψατε και πως ολα εγιναν για τα ματια του κοσμου και για ψηφοθηρια.Ο συλλογος μας εχει προσφερει στα μελη του ,σε μικρους και μεγαλους μεσα σε 7 χρονια λειτουργιας του,πολλα περισσοτερα απο οσα προσεφερε ο ανυπαρκτος δημος Χαλανδριου,χωρις να μας προσφερει κανεις τιποτα.Ενω μας χρεωσε και για εκδηλωσεις περιπου 5.000 ευρω και οποιος θελει μπορουμε τα μιλησουμε με αριθμους.
Εχουμε σταματησει τα δωρεαν μαθηματα των παιδιων σε διαφορα τμηματα,διοτι δεν εχουμε στεγη εξ αιτιας του δημου.Τα μελη μας περιμεναν πως τα Χριστουγενα τουλαχιστον θα ειχαμε στεγη ωστε να ξαναζωντανεψει και ο συλλογος που αφορα ολο το Χαλανδρι ,αλλα και ο συνοικισμος που εχει ερημωσει καιρο τωρα.
Εχουμε να σας ανακοινωσουμε τα εξης.
α) Για το συλλογο ξοδεψαμε,για αυτο το αχουρι που ηταν σαν μαντρι, πανω αοπ 4.000 ευρω σε εργατικα και υλικα,Εμεις θα στεγαστουμε εκει ειτε το θελετε ειτε οχι.Τελος η υπομονη.Αν δεν στεγαστουμε θα τον παραλαβετε οπως τον πηραμε,δηλαδη οικοδομη ...
β)Παραιτουμαστε απο τις επιτροπες διαβουλευσης ,
γ)Θα απεχουμε οχι μονο εμεις αλλα και οσα μελη μας ακολουθησουν στις συγκεντρωσεις κατοικων που εχετε σκοπο να ξανακανετε στο συνοικισμο,αφου γινονται για τα ματια του κοσμου.
Η αδιαφορια της εξουσιας παραμενει για τον συνδεσμο μας.Ειστε το ιδιο με τους προηγουμενους και λυπομαστε που ειμασταν ο μονος συλλογος που εκτεθηκαμε στις περασμενες εκλογες.Η ψηφος μας ειναι η δυναμη μας ομως.

Ευχομαστε να μη κανετε τα ιδια και σε αλλους.Εμεις μονοι προσπαθουμε τοσο καιρο και μονοι θα συνεχισουμε.Ντροπη, μονο αυτο εχουμε να πουμε για τα ψεμματα.Ειστε υπολογοι ολοι σας.


Αυτά για τους σκεπτόμενους και την κατάντια του δημόσιου διαλόγου στο Χαλάνδρι αλλά και το πώς αποφασίζονται οι προτεραιότητες στον δήμο.

ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΟ!  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου