Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 7 Μαρτίου 2015

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΧΟΡΗΓΩΝ ΚΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΟΜΩΝ


Οι Κοινωνικές Δομές του Δήμου Χαλανδρίου ξεκίνησαν το Μάρτιο του 2013 και παρατάθηκε η λειτουργία τους έως και την 30η Ιουνίου 2015. Για πρώτη φορά παρέχεται μια ολοκληρωμένη κοινωνική υποστήριξη, επαγγελματικών προδιαγραφών που στηρίζει σταθερά τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες. Με ένα αξιόπιστο μηχανογραφημένο σύστημα καταγραφής εισερχόμενων και εξερχόμενων στοιχείων διασφαλίζεται η απόλυτη διαφάνεια. Ήδη εκατοντάδες συμπολίτες μας έχουν ωφεληθεί από τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρουν οι Κοινωνικές Δομές.

Σήμερα, οι Κοινωνικές Δομές εξυπηρετούν και υποστηρίζουν: 674 άτομα (386 οικογένειες) στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, 215 άτομα στη Δομή Παροχής Συσσιτίων, 335 άτομα στο Κοινωνικό Φαρμακείο ενώ περισσότερα από 2295 άτομα έχουν εξυπηρετηθεί από τις υπηρεσίες του Γραφείου Διαμεσολάβησης έως σήμερα. Επιπλέον, παρέχονται υπηρεσίες συμβουλευτικής και ψυχοκοινωνικής υποστήριξης από εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό.

Οι Κοινωνικές Δομές είναι προϊόν συνεργασίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, του Δήμου Χαλανδρίου, του Ελληνικού Κέντρου Προαγωγής και Ψυχικής Υγείας ΠΟΡΕΙΑ Α.Μ.Κ.Ε., της Εταιρείας Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ψυχικής Υγείας (Ε.Π.Α.Ψ.Υ), του Γενικού Φιλόπτωχου Ταμείου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και του Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Γεωργίου Κουρτέση.

Εν όψει των δύο ετών λειτουργίας μας στο Δήμο Χαλανδρίου, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 11 Μαρτίου, 2015 στις 20:00 μ.μ επίσημη βράβευση χορηγών και εθελοντών στην αίθουσα Κοινωνικών Εκδηλώσεων στην οδό Στρ. Παπάγου 7 & Αριστοφάνους στο Χαλάνδρι.

Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης θα είναι ο Υπουργός Υγείας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κος Παναγιώτης Κουρουμπλής. Μετά την βράβευση θα ακολουθήσει δεξίωση στο χώρο των Κοινωνικών Δομών. Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

Το εγχείρημα στηρίζεται αποκλειστικά και μόνο στην εθελοντική προσπάθεια και την προσφορά των επιχειρήσεων και των απλών πολιτών. Στηρίζεται στη συμμετοχή όλων.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη στήριξη και τη συμβολή σας όλα αυτά τα χρόνια. Μέσα από μία οργανωμένη προσπάθεια, επιτελούμε ένα σημαντικό κοινωνικό έργο, βοηθώντας τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου