Πέμπτη, 7 Μαΐου 2015

Το Ποτάμι εξορμά το Σαββατοκύριακο σε όλη την χώραΤο Ποτάμι εξορμά το Σαββατοκύριακο σε όλη την χώρα με σύνθημα «Μπορούμε – τολμάμε – συγκρουόμαστε – χτίζουμε!»

Το Ποτάμι τιμά την Ημέρα της Ευρώπης. Όχι με ξύλινα λόγια ούτε με βαρετές τελετές. Τριάντα στελέχη του κόμματος θα συζητήσουν με ενεργούς πολίτες, με τους εκπροσώπους της πραγματικής Ελλάδας σε πόλεις, νησιά και χωριά της χώρας μας στο πλαίσιο των διήμερων εκδηλώσεων που προετοιμάσαμε για το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Μαΐου.
Η Ευρώπη για μας δεν είναι ούτε η κότα με το χρυσό αυγό ούτε ανεμόμυλος του Δον Κιχώτη.
Η Ευρώπη είναι το υπερεθνικό πείραμα που πρέπει να πετύχει για να αποδείξει ότι η Δημοκρατία και η Δικαιοσύνη μπορούν να απαλύνουν αντιθέσεις και να εξουδετερώσουν ανισότητες.
      Τολμάμε να χαράξουμε πορεία διότι εμείς γνωρίζουμε τι δεν πάει καλά στη χώρα μας
      Συγκρουόμαστε με την παραδοσιακή Δεξιά και την ιδεοληπτική Αριστερά διότι ήρθε η ώρα να αφήσουμε τα εύκολα λόγια και να κάνουμε τομές
      Χτίζουμε ένα νέο κόμμα χωρίς δεσμεύσεις, εξαρτήσεις και αγκυλώσεις. Από κάτω προς τα πάνω κι όχι από τα σαλόνια ή τις συντεχνίες
      Μπορούμε να κάνουμε μια νέα αρχή, μαζί με τις προοδευτικές δυνάμεις της Ευρώπης και της Ελλάδας. Διότι είμαστε η πραγματική πλειοψηφία.

Στην Αττική θα γίνουν εκδηλώσεις σε διαφορετικά σημεία εκείνες τις ημέρες. Συγκεκριμένα:
      για τις εκλογικές περιφέρειες Α' και Β' Αθήνας η εκδήλωση θα γίνει το Σάββατο 9 Μαΐου στο Θέατρο Χυτήριο επί της Ιεράς Οδού αρ. 44 και ώρα 12:00. 
      για την εκλογική περιφέρεια Αττικής η εκδήλωση θα γίνει την Κυριακή 10 Μαΐου στην αίθουσα συνεδριάσεων της Δημοτικής Κοινότητας Αρτέμιδας στην Λεωφ. Βραυρώνας (5η στάση) και ώρα 19:00.

Για τις εκδηλώσεις οργανώνεται και event με θέμα "ΕΣΥ ΤΙ ΕΥΡΩΠΗ ΘΕΛΕΙΣ;"  όπου θα καλείται ο κόσμος να γράψει σε χαρτόνι κίτρινο σε σχήμα αστεριού την Ευρώπη που θέλει όπως ο καθείς την φαντάζεται. Οι απαντήσεις θα επεξεργαστούν ώστε να προκύψουν κάποια συμπεράσματα και να γνωστοποιηθούν.

Για την Ομάδα Χαλανδρίου
Νικήτας Κάλφας
Κατερίνα Βλαβιανού

Τηλ. (+30) 211 300 6591
Κιν . (+30) 694 992 5877
Φαξ (+30) 210 899 6327


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *