Σάββατο, 13 Ιουνίου 2015

Η ΜΕΛΕΤΗ ΚΟΡΕΣΜΟΥ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ
"Στις επόμενες ημέρες θα αποσταλλούν και 3 κανονιστικές διατάξεις που σχετίζονται με την μελέτη και αφορούν το ίδιο θέμα"Με το παραπάνω μήνυμα του αντιδημάρχου έλαβαν οι δημοτικοί σύμβουλοι την "μελέτη κορεσμού του κέντρου της πόλης" δηλαδή την πολυδιαφημισμένη και πολυαναμενόμενη μελέτη για τα προβλήματα που δημιουργεί η υπερσυσσώρευση ΚΥΕ (καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος) στο κέντρο του Χαλανδρίου.

Αν έχετε χρόνο το Σ-Κ διαβάστε την για να κρίνετε την άποψη που καταθέτουμε: Πρόκειται για μια μελέτη - μη μελέτη, χωρίς αρχή, μέση και τέλος και βέβαια χωρίς κανένα δια ταύτα.

Είναι μια απλή καταγραφή δεδομένων όχλησης - δύο ημερών - και μάλιστα σε περίοδο μη αιχμής, όπως η ίδια μελέτη παραδέχεται - αφού βεβαίως η κριτική μας δεν αφορά την επιστημονική της αρτιότητα, που δεν αμφισβητείται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ! ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΠΡΙΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙΤΕ.

Και βέβαια είναι μια ΧΡΗΣΙΜΗ καταγραφή αυτού που ζουν καθημερινά οι κάτοικοι του κέντρου - και μάλιστα ίσως επιτηδευμένα εξωραϊσμένη ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ "ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ".

Το οποίο "ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ" προφανώς θα έιναι οι 3 (????) κανονιστικές που περιμένουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όταν οι επικεφαλής της διοίκησης του δήμου αποχωρούν εμείς δεν τους εξουσιοδοτούμε

    Κατά την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για την έκδοση του ψηφίσματος κατά της μετεγκατάστασης του ΚΑΖΙΝΟ της Πάρνηθας ο δήμαρχος ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις