Πέμπτη, 20 Αυγούστου 2015

ΠΡΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ - ΕΝΤΑΥΘΑ: ΜΗΝ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΡΕ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΧΑΡΑΜΑΤΑΞέρετε ότι από εδώ ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε ΠΑΝΤΑ με εσάς που μαζεύετε τα σκουπίδια.

Και ξέρετε ότι αυτό δεν το λέμε πολιτικάντικα, δεν το δηλώνουμε για να σας γίνουμε αρεστοί. ¨Ετσι και αλλιώς αυτούς που σας διορίζουν ψηφίζετε, εμείς δεν μπαίνουμε στο παζάρι, οπότε δεν μας νοιάζει η ψήφος σας.

ΞΕΡΕΤΕ όμως ότι πιστεύουμε ότι είστε η καρδιά αυτού του πράγματος που λέγεται "ΔΗΜΟΣ" και που θεωρούμε ότι υπηρετούμε κατά πως μας κόβει η γκλάβα μας.

ΜΑΓΚΕΣ όμως σήμερα θα  γκρινιάξουμε.

Και θα γκρινιάξουμε για λογαριασμό των αναγνωστών μας που στέλνουν με κάθε τρόπο το παράπονό τους:

ΡΕ ΣΕΙΣ, όταν βγαίνετε δρομολόγιο στις 4 το πρωί, Αυγουστιάτικα ΜΗΝ ΞΕΣΗΚΏΝΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΑΣΑΡΙΑ,

Δεν φτάνει η φασαρία των (κακοσυντηρημένων) μύλων στα απορριμματοφόρα, γκαρίζετε και μεταξύ σας και μας έχουν βρει εμάς και μας στέλνουν τα ... συχαρίκια οι δημότες.

Να διαβάστε τι μου έγραψε ένας φίλος - ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΙΑ "ΚΟΡΗ ΝΑΥΑΡΧΟΥ" αλλά έχει την ατυχία να κατοικεί στην περίμετρο της "ζώνης προστασίας του κέντρου, αυτής με με τις κανονιστικές" (μην χέσω) και που μέχρι τις τέσσερις δεν κοιμάται από τους θαμώνες των μπαρ που παρκάρουν έξω από το σπίτι του και μετά δεν κοιμάται από το σκουπιδιάρικο::

"1η νύχτα κ 4.30πμ το απορριμματοφόρο με όλη του τη δύναμη.
Μπαμ ο ένας σκουπιδοτενεκές μπουμ ο άλλος.
Σα λιοντάρι άγριο η μηχανή του.
Ευτυχώς δεν φώναζαν και οι εργαζόμενοι όπως άλλες φορές.
Ξυπνήσαμε στην κανονική ζωή μας.
Ο δημότης δεν έχει δικαιώματα ούτε στον ύπνο."

 ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ - ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ (ισχνής) ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ αυτός, το έβαλε σε ... προγραμματική βάση με EMAIL του:

"Απαιτώ να κάνουμε από τώρα προεκλογική εξαγγελία για την επόμενη φορά: ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΑ ΜΕ ΣΙΓΑΣΤΗΡΑ ΚΑΙ ΕΝΔΟΣΥΝΕΝΟΗΣΗ"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *