Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΛΛΟΓΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΥ BAZAAR ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ

main-header
Χαλάνδρι 31/10/2015
ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ
Ο Εμπορικός Σύλλογος Χαλανδρίου διαμαρτύρεται έντονα για την κίνηση του Δήμου Χαλανδρίου να διοργανώσει Bazaar στην κεντρική πλατεία, το Σάββατο 31/10 και την Κυριακή 1/11/2015, με είδη ρούχα, τσάντες, γυαλιά, αξεσουάρ κλπ.
Με έκπληξη διαπιστώσαμε ότι ενώ μέχρι τώρα, για διάφορα θέματα, είχαμε επικοινωνία με τον Δήμο, στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν ενημερωθήκαμε ούτε, έστω, μέσω e-mail.
Η κίνηση αυτή του Δήμου είναι ακατανόητη και θίγει άμεσα τον εμπορικό κόσμο διότι :
  1. θα πωλούνται είδη που εμπορεύονται τα καταστήματα.
  2. γίνεται στην αρχή των εκπτώσεων και μάλιστα την Κυριακή που θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα.
  3. την στιγμή των αυξημένων υποχρεώσεων και της προσδοκίας αυτό το 10ήμερο εκπτώσεων, να καλύψει οικονομικές ανάγκες, ο Δήμος , με την κίνηση αυτή προσπαθεί να μειώσει περισσότερο την εμπορική κίνηση των καταστημάτων.
  4. Ο Δήμος είναι κάθετα αντίθετος για τη διοργάνωση ‘’Λευκής Νύχτας’’, που σε όποιο Δήμο έγινε , είχε μεγάλη επιτυχία, στο bazaar αυτό επιτρέπει στην εταιρεία που το διοργανώνει , να παραμείνει ανοιχτό μέχρι τις 10.00 μ.μ.
Η αγορά του Χαλανδρίου ήλπιζε στην βοήθεια και συμπαράσταση του Δήμου για κινήσεις που θα δημιουργούσαν μεγαλύτερη προσέλευση αγοραστικού κοινού στην περιοχή μας και αντ’ αυτού είμαστε αντιμέτωποι με ενέργειες σαν αυτή, που μόνο κακό θα κάνει στην αγορά του Χαλανδρίου και δεν λαμβάνει καθόλου, υπ’ όψιν τον εμπορικό κόσμο.
Θεωρούμε απαράδεκτη την κίνηση αυτή του Δήμου και τον ΚΑΛΟΥΜΕ να μην πραγματοποιήσει το bazaar.
Το Δ.Σ.
του συλλόγου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου