Κυριακή, 1 Νοεμβρίου 2015

Η ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: ΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΕΧΕΙ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ! (ΕΧΕΙ;)Κάλιο αργά παρά ποτές θα πεις.

Αλλά το να βγάζει ο εμπορικός σύλλογος ανακοίνωση διαμαρτυρίας για την διοργάνωση από τον δήμο της γιορτής παραεμπορίου στην πλατεία ΕΧΘΕΣ - την ημέρα που τα τσαντίρια είχαν ήδη στηθεί  και πούλαγαν τις κινεζίες  - ενώ η διοργάνωση έχει προαναγγελθεί εδώ και εβδομάδες και μάλιστα είχε προγραμματιστεί για το προηγούμενο Σ-Κ αλλά λόγω καιρού μετατέθηκε σε αυτό- ε το λες και κοροϊδία αν δεν είσαι εντελώς φυτό.

Ακόμα και αν δεν είσαι κακορίζικος, γκρινιάρης σαν εμάς, ε,  το να διαβάζεις στην ανακοίνωση - διαμαρτυρία του Εμπορικού Συλλόγου - με χθεσινή ημερομηνία (31-10-2015) -  την τελευταία παράγραφο στην οποία καλείται ο δήμος να μην οργανώσει την εμποροπανήγυρη, ενώ αυτή ήδη λειτουργεί από εχθές το πρωί και μέχρι σήμερα, πώς να το κάνουμε σου περνάει από το μυαλό ότι σε δουλεύουν, κομμάτι.

Διότι αν ο Εμπορικός Σύλλογος είχε μιλήσει - ΩΣ ΟΦΕΙΛΕ - έγκαιρα και είχε καλέσει σε αντίδραση όλους εμάς που ακόμα προσπαθούμε να βγάλουμε το ψωμί μας από την διαλυμένη από τα μνημόνια και την υπερφορολόγηση αγορά και μας λένε και λαμόγια από πάνω γιατί χρωστάμε .... ΣΤΟΝ ΙΚΑ και δεν μπορούμε να μαζέψουμε τα λεφτά για να τον πληρώσουμε ("μου κρατάς και αυτόν τον ΙΚΑ, ποιος είναι αυτός; Δεν τον πληρώνω εγώ! - Ζήκος) τότε ίσως το πανηγύρι του παραεμπορίου να μην είχε γίνει.

Αλλά ο εμπορικός σύλλογος δεν ήθελε να αποτρέψει το πανηγύρι γιατί οι "καλές σχέσεις" και οι  "σάλια - μύξες" ολοιμαζιδισμοί με τον δήμο δεν επιτρέπουν αντιδράσεις και διαφωνίες.
Χάνονται προνόμια έτσι των .... "από μέσα".

Απλώς ΞΕΚΑΡΦΩΘΗΚΑΝ (για τους μπαμπουίνους, γιατί οι πολλοί χαζοί δεν είναι) με την χθεσινή ανακοίνωση ΕΠΕΙΔΗ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ είχαμε κράξει εγκαίρως με το άρθρο αυτό:

ΒΓΗΚΕ - ΛΕΕΙ - Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΑΓΑΝΙΑ ΣΤΑ ΕΜΠΟΡΙΚΑ

όπου γράφαμε προς τους συναδέλφους για τον δήμο τα εξής: 

"Ή θα έκαναν κάτι να σας ελαφρώσουν τα βάρη, αυτοί που έκαναν αυξήσεις 20% στον ΦΗΧ;
BAZAAR και παραεμπόριο θα οργανώνουν κάθε βδομάδα, να παίρνουν τον τζίρο σας μέχρι να κλείσετε!
Τα MALL θέλουν και τον δικό σας τζίρο! ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ;Αδειάστε τα μαγαζιά σας ρε να γίνουν και αυτά ΚΥΕ! Τι περιμένετε από εμάς να κάνουμε;
Αυτό θέλουν! Αυτό υπηρετούν, αυτή είναι η πολιτική τους.
Τι παίρνετε εδώ τηλέφωνο;
ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ;
Γιατί δεν μιλάει
; "

ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΟΨΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΕΜΠΟΡΙΟΥ. 

Επειδή εμείς δεν γκρινιάζουμε για να γκρινιάζουμε κυριακάτικα, αλλά για να επισημαίνουμε θέματα προς γνώση για την επόμενη φορά, καλούμε τον εμπορικό σύλλογο ΣΗΜΕΡΑ να οργανώσει ΑΜΕΣΑ την θεσμική παρέμβαση του εμπορικού κόσμου της πόλης στον δήμο για να αποτραπεί η διοργάνωση όργιου παζαριών εν όψη της ερχόμενης εορταστικής περιόδου από τον κάθε .... ψευτοευαίσθητο, που με άλλοθι την ευαισθησία του θα οργανώνει και ένα Bazaar.

Και κυρίως να κλείσει ΤΩΡΑ κάθε σκέψη των διοικούντων του δήμου οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις τους να είναι πάλι πάγκοι με τυριά, αλλαντικά, χαλβά σαπουνέ, σωβρακοφανέλες και μπιχλιμπίδια στην πλατεία.

ΥΓ: Εχθές με πήρε αναγνώστης μας στο τηλέφωνο. "ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΥΣ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑΜΕΙΑΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ" μου είπε.
Σιγά μην είχαν ταμειακές μηχανές. 


Αφού είναι ..... κινηματική δράση για το "κοινωνικό ιατρείο" και την φουκαριάρα την μάνα τους. ΦΟΡΟ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ; ΑΝΑΙΣΘΗΤΕ! 

ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΤΗΣ ΚΑΡΓΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΕΙΑΙ ΦΟΒΕΡΟΙ ΤΥΠΟΙ (και ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει ότι δεν βλέπει, σιωπά και ας έχει και την ευθύνη του κράτους πλέον). 


Ανταγωνίζονται οι κολλητοί τους του παζαριού- που φέρνουν κάθε τόσο στο Χαλάνδρι - μαύρα, χωρίς αποδείξεις και λειτουγικά έξοδα την αγορά - αυτούς τους μ@λ@κες που πληρώνουν νοίκια στους ιδιοκτήτες των μαγαζιών, φώτα, τηλέφωνα, δημοτικά τέλη, 20% αύξηση ΦΗΧ, ΦΠΑ, φόρο, προκαταβολή φόρου για του χρόνου, ΕΝΦΗΑ, ασφαλιστικά ταμεία (ή αν δεν τα πληρώνουν τα χρωστάνε και θα τους πάει η "πρωτηφορά-κλπ" κυβέρνηση φυλακή) - παίρνουν τον τζίρο τους και θα δώσουν μετά ό,τι έχουν ευχαρίστηση στο .... ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ.


Και μας παίρνετε ΕΜΑΣ αναγνώστες μας, τηλέφωνο, να πάμε να βγάλουμε φωτογραφίες (για να τα βάζουν μαζί μας, που είμαστε οι .... κομπλεξικοί και να μας πλακώσουν και με τίποτα παντόφλες που πουλάνε).
ΟΧΙ!
ΔΕΝ ΠΑΩ!
ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΙ ΕΦΟΡΙΑΚΟΙ.


Και μάλιστα αν δεν πάνε, εγώ θα ζητάω να με αφήνουν να δουλεύω με τους ίδιους όρους, διιότι το Σύνταγμα λέει κάτι παπάτζες ότι "όλοι οι έλληνες είμαστε - και καλά - ίσοι".
Θα πηγαίνω να στήνω ένα τσαντήρι στην πλατεία, να παίρνω ρεύμα από τον δήμο και να τυπώνω εκεί επί τόπου μπλουζάκια που θα τα πουλάω και φτηνά (αφού δεν θα κόβω απόδειξη και δεν θα έχω άλλα έξοδα - ΜΙΣΗ ΤΙΜΗ ΘΑ ΤΑ ΕΧΩ).

Θα έχω και ατύπωτα μπλουζάκια, φούτερ, κάλτσες και σώβρακα - ό,τι θες. Σε πολύ καλές τιμές - όχι σαν τους κλέφτες στα μαγαζιά.

Και θα δίνω χορηγία δυο κουτιά ασπιρίνες, δύο σύριγγες και τρεις συσκευές για κλίσμα στο κοινωνικό ιατρείο κάθε φορά που θα έχει καλό καιρό και θα βάζω το τσαντήρι.


ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΚΙΝΗΜΑΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΡΓΑΡΙΣΤΕΡΑΣ έτσι, όχι μ@λ@κ@ς μικροαστός που δεν καταλαβαίνει την στρατηγική της καργαριστεράς ....


ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.

 Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *