Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

Γιορτή αθλητισμού και αλληλεγγύης στις 29 Δεκεμβρίου στο ΟΑΚΑ από την Περιφέρεια Αττικής


«Γκολ στη Φτώχεια, το Ρατσισμό και τις Εξαρτήσεις» βάζει η Περιφέρεια Αττικής την Τρίτη 29 Δεκεμβρίου στις 17:00 στο ΟΑΚΑ και καλεί όλους στη μεγάλη χριστουγεννιάτικη γιορτή της αλληλεγγύης και του αθλητισμού.

Ακολουθώντας το παραπάνω σύνθημα της πρωταθλήτριας κόσμου Εθνικής Ομάδας Αστέγων (κύπελλο Διεθνούς Δικτύου Περιοδικών Δρόμου INSP και κύπελλο Ευ Αγωνίζεσθαι Fair Play-13ο Παγκόσμιο Κύπελλο Αστέγων/Άμστερνταμ), η Περιφέρεια φέρνει μαζί στο ίδιο γήπεδο όσους αγωνίζονται κόντρα στις αντιξοότητες με πείσμα και αξιοπρέπεια, με αυτούς που έχουν όρεξη να δουν μέσα από το παράδειγμά τους.

Ο Μπουονανότε, ο Αραβίδης, ο Τζιμπούρ, ο Μάνταλος και όλα τα αστέρια της ΑΕΚ, δέχθηκαν με ενθουσιασμό την πρόσκληση της Περιφέρειας Αττικής να αντιμετωπίσουν τους παίκτες της Εθνικής Αστέγων, σε έναν αγώνα διαφορετικό από τους άλλους.

Σε ένα φιλικό παιχνίδι που αξία δεν έχει ο νικητής, αλλά ο θρίαμβος της κοινωνικής αλληλεγγύης και η ανάδειξη του κοινωνικού χαρακτήρα του ποδοσφαίρου.

Σε μια αναμέτρηση όλων με την ουσία της συνύπαρξης και του ευ αγωνίζεσθαι.

Έτσι, η μεγαλύτερη αθλητική εγκατάσταση της χώρας, το Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Σπύρος Λούης, παραχωρεί ευγενικά τις εγκαταστάσεις της στους πρωταθλητές του «INSP Trophy» και του Κυπέλλου «Fair Play», στους παίκτες της ΑΕΚ και σε όλους όσοι θέλουν να γίνουν μέρος της γιορτής.

Η είσοδος στον αγώνα είναι ελεύθερη.

Ακολουθώντας τη διεθνή πρακτική, όσα έσοδα προκύψουν από τη διάθεση του περιοδικού δρόμου «Σχεδία» κατά τη διάρκεια του αγώνα, θα διατεθούν στο σύνολό τους για την υποστήριξη των ανθρώπων/πωλητών του περιοδικού και την ενίσχυση της πρωτοβουλίας «Γκολ Στη Φτώχεια/Εθνική Αστέγων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου