Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Όμιλος ΙΑΣΩ: Μοναδικές Διακρίσεις στα Healthcare Business Awards 2019

Ο Όμιλος ΙΑΣΩ απέσπασε 4 βραβεία για το υψηλό επίπεδο της ιατρικής φροντίδας και των παρεχόμενων υπηρεσιών, για την επένδυση του σε νέες ...

Σάββατο, 5 Δεκεμβρίου 2015

ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΚΗ ΗΤΑΝ Η ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΤΟΥ ΦΕΤΙΝΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΣΙΜΟΥ - ΚΑΜΙΑ ΚΟΝΤΡΑ ΝΤΑΒΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ


 Οι ανακρίβειες στο ρεπορτάζ του έγκυρου - συνήθως - enypografa.gr, από το οποίο συχνά αναδημοσιεύουμε αναρτήσεις του από το δημοτικό συμβούλιο , μας υποχρεώνει να ζητήσουμε την διόρθωσή του - τουλάχιστον όσο αφορά τα περί "κόντρας με εκπροσώπους των οικονομικών υπηρεσιών".

Κατανοούμε ότι ολόκληρο το "σύστημα" είναι υποχρεωμένο στα δύσκολα να στηρίζει την εξουσία, ιδιαίτερα όταν αυτή λειτουργεί απροκάλυπτα υπέρ των μεγάλων συμφερόντων που είναι .... χρηματοδότες αλλά ας αποτυπώνεται στα έγκυρα μέσα τουλάχιστον η αλήθεια, έστω και με αρνητικό για τους αντιδρώντες σχολιασμό.

Η απάντησή μας αφορά δύο κυρίως σημεία:

1. Κατ΄αρχήνο  τίτλος "ΜΕΙΟΨΗΦΙΚΑ .... ΠΥΡΑ" δεν αποδίδει την αλήθεια με δεδομένο ότι τον φετινό προϋπολογσιμό δεν τον ψήφισαν οι εκπρόσωποι ούτε καν ολόκληρου του 18% που πήρε ο Ρούσσος στις δημοτικές εκλογές.
Από την πλειοψηφία των 2/3 του δημοτικού συμβουλίου που δίνεται  προίκα στον δήμαρχο, με το απαράδεκτο εκλογικό σύστημα, είχε και την απώλεια του κ. Π. Τζούρα ο δήμαρχος κύριοι συνάδελφοι)
ΕΝΩ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ. Ποια είναι λοιπόν τα "μειοψηφικά πυρά";
ΜΕΙΟΨΗΦΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΣΙΜΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ!
Ξεχάσατε μάλλον να αναφερθείτε στο αποτέλεσμα της ψηφοφορίας.

2. Ο ΝΤΑΒΙΑΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΜΙΑ ΚΟΝΤΡΑ ΜΕ " ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ"! 
ΩΣ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ (γιατί το να αποκρύψετε συναδελφοι το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας είναι δικαίωμά σας και θα το κρίνουν οι αναγνώστες σας) ΣΑΣ ΖΗΤΑΜΕ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ αφού είναι ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ θέμα.

Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ ΤΑ "ΝΟΥΜΕΡΑ" ΤΟΥ ΝΤΑΒΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ. 
ΔΕΝ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΕ! Όπως δεν μίλησε κανένα άλλο στέλεχος της οικονομικής υπηρεσίας.

Ο ΝΤΑΒΙΑΣ ΕΙΧΕ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ  ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ κα ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ.

Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ "ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ".
 Είναι ΠΟΛΙΤΙΚΗ θέση μετακλητού συνεργάτη του ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ο οποίος την έβαλε να καθαρίσει γιατί πολιτικές απαντήσεις ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ.

Για του λόγου το αληθές ακολουθούν ηχητικά από την συνεδρίαση.

Παρακαλούμε τον συνάδελφο να διορθώσει το ανακριβές ρεπορτάζ του.


1. ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΙΣΗΓΗΣΗΣ ΤΗΣ "ΝΟΝΑΣ" (άντε τυχερή σήμερα θα ακούσεις και την φωνή σου από την ΚΩΛΟΦΥΛΛΑΔΑ) - το πρώτο κομμάτι ήταν η ανάγνωση της εισηγητικής έκθεσης και των κωδικών, δεν έχει νόημα να παιδευτούμε για να την αναρτήσουμε, όποιος θέλει διαβάζει τον προϋπολογισμό). 
Από εδώ όμως η νονά ξεκινάει το "πολτιικό μέρος" ως εισηγήτρια και αναφέρεται στα επίδικα.Η ΚΟΝΤΡΑ ΜΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΝΤΑΒΙΑ - ΝΟΝΑΣ (που κρύφτηκε) ΚΑΙ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ.
Η διευθύντρια των υπηρεσιών απλά απάντησε στην πρόβλεψη που ζήτησε ο Νταβίας για την εκτέλεση του προϋπολογισμού του 2015 μέχρι το τέλο του χρόνου.(θα ανέβουν στη συνέχεια και οι τοποθετήσεις)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *