Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Όμιλος ΙΑΣΩ: Μοναδικές Διακρίσεις στα Healthcare Business Awards 2019

Ο Όμιλος ΙΑΣΩ απέσπασε 4 βραβεία για το υψηλό επίπεδο της ιατρικής φροντίδας και των παρεχόμενων υπηρεσιών, για την επένδυση του σε νέες ...

Σάββατο, 5 Δεκεμβρίου 2015

Ολοκληρώνονται οι εργασίες στο Μπενάκειο Φυτοπαθολογικό Ινστιτούτο - Την πρόοδο των εργασιών επιθεώρησε ο Γιώργος Καραμέρος

Την πρόοδο των εργασιών στο Μπενάκειο Φυτοπαθολογικό Ινστιτούτο στην Κηφισιά επιθεώρησε σήμερα το πρωί ο αντιπεριφερειάρχης βορείου τομέα Γιώργος Καραμέρος, συνοδευόμενος από τον Περιφερειακό σύμβουλο και Πρόεδρο της επιτροπής παρακολούθησης της προγραμματικής σύμβασης του έργου κ. Γιώργο Μπαλάφα.

Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο της Περιφέρειας Αττικής συνολικού προϋπολογισμού 11.500.000 ευρώ, η κατασκευή του οποίου ολοκληρώνεται στις αρχές του 2016.

Ειδικότερα, η χρηματοδότηση της Περιφέρειας για την ολοκλήρωση του έργου αφορά στην πλήρη επισκευή, αποκατάσταση και ανακαίνιση των υπαρχόντων κτιρίων, στην ανάπλαση του περιβάλλοντος χώρου στα οικόπεδα επί των οδών Στ. Δέλτα 8 και Εκάλης 2 και επί των οδών Εκάλης 7 και Αιγίνης καθώς και στην πλήρη κατασκευή δύο υπογείων.

Τους εκπροσώπους της Περιφέρειας Αττικής υποδέχτηκε και ξενάγησε στους χώρους του Μπενάκειου Φυτοπαθολογικού Ινστιτούτου, η Διευθύντριά του, κ. Κυριακή Μαχαίρα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *